ЛевскиПърва ЛигаФутбол

Левски с нов собственик още през следващата седмица, преговорите били на финалната права

Левски може скоро да има нов собственик, съобщава „Меридиан Мач“. В момента се водят финални разговори за промяна на собствеността. Очаква се в началото на седмицата да има резултат от въпросните преговори.

Към момента мажоритарен собственик на Левски е Георги Попов, който разполага с 86,6% от акциите на клуба, 10% са при „Тръст Синя България“, а още 3,27 у дребни акционери.

Припомняме, че към днешна дата Георги Попов е обявен за издирване от Интерпол, след като беше обвинен, че участва в организирана престъпна група, ръководена от Васил Божков. Българската държава поиска екстрадицията на Попов, за когото се знае, че се укрива в Обединените арабски емирства.

За евентуалната промяна на собствеността на Левски потвърди пред „Меридиан Мач“ и изпълнителният директор на клуба Павел Колев, който призна, че работи в тази посока.
Към момента ситуацията на „Гepeна“ е изключително несигурна именно заради случващото се с Георги Попов и Васил Божков, а докато първият е мажоритарен собственик на клуба, ще е доста трудно Левски да съществува нормално.
„Възможно е да има развитие около смяната на собствеността в началото на другата седмица. Работя по въпроса“, обясни пред „Меридиан Мач“ Павел Колев, който се надява да има повече яснота около бъдещето на Левски след края на извънредното положение.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet! Депозирай лесно и удобно вече и през EasyPay и Cashterminal

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker