Локомотив ПловдивТопФутбол

Левски пропуснал огромен шанс да привлече новата звезда на Локо (Пд)

Отдавна се говори, че през зимата на 2017 година на „Герена“ са допуснали една от най-големите си грешки. И тя е свързана с Фернандо Каранга, който се превърна в последствие в един от най-големите им кошмари. Бразилецът наниза 3 гола в дербитата по време на първия си период у нас, а сега не пропусна да ознаменува и завръщането си с попадение във вратата на големия съперник.

Това обаче нямаше да се случи, ако на „Герена“ през 2017 година бяха взели друго решение. Твърди се, че Каранга първо е бил предложен на „сините“. Те обаче не били съвсем убедени в качествата му и се страхували да не се издънят. Все пак в Южна Корея не му се получават нещата и той е принуден да се върне под наем в родината си. Стореното – сторено.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В следващите години със сигурност са допуснати доста такива грешки. Просто на пръсти се броят футболните агенти, които на 94% поне работят само с 1 клуб. И всеки предлага стоката си поред на номерата.

tribunasofia

Така се твърди, че през тази зима на „Герена“ е било предложено едно от най-нашумелите имена в момента – Мичи Нтело. Както е известно, по време на зимната подготовка на Левски се заговори, че „сините“ се оглеждат и за нападател. Билал Бари не успя да вземе участие в нито една контрола, а по едно време се заговори, че и Рикардиньо може да бъде продаден, защото има добра оферта за него. И така визитката на Нтело е била хвърлена на масата.
В крайна сметка на „Герена“ решиха, че ще задържат Рикардиньо и ще чакат Бари да се оправи. Нтело пък пое към Пловдив, където в момента прави фурор с екипа на Локомотив Пд. На „Герена“ все пак се появи играч, който уж трябваше да подсили атаката. И това е Евертон Бала или Куршума.

„Мач Телеграф“

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker