Левски СофияЛокомотив ПловдивТопФутбол

Левски опция за звезда на Локомотив, петцифрена заплата го разделя с “черно-белите”?

Бъдещето на халфа на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев изглежда все повече, че няма да бъде свързано с тима на “черно-белите”. Националът на Таджикистан по всяка вероятност ще напусне пловдивчани след края на настоящия сезон.

Мениджърите на полузащитника вече са предложили звездата на “смърфовете” на няколко тима, сред които е и столичния гранд Левски.
Официална информация от двете страни все още няма, но със сигурност Умарбаев не би бил лош вариант за отбора на Станимир Стоилов, който със сигурност ще се нуждае от още подсилване на състава.
Големият проблем пред Локомотив да задържи своята звезда са финансовите условия на халфа, които той има за да подпише нов договор с клуба.
Националът иска заплата в размер на над 10 000 лева, а също така и 20 000 лева бонус на ръка при подписване на нов контракт, научи TribunaPlovdiv.bg.
Сагата около таджикистанския халф съвсем скоро се очаква да приключи и да стане ясно къде ще продължи своята кариера.

Мисия: Първа Лига – 50лв. БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker