бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Левски напът да изравни брадат антирекорд

Левски ще завърши годината с две тежки гостувания в Разград. Сякаш по-важният сблъсък е този за Купата на България, защото и през настоящия сезон, този турнир остава единственият, който може да донесе трофей в клубната витрина на „сините“. А и те триумфираха в него през май и сега ще трябва да защитават отличието. По програма обаче първият мач е за първенството.

„Сините“ традиционно губят в Разград, а досега са спечелили само веднъж. Това стана в края на 2013 година с 1:0 с гол на Ларсен Type. От този мач насам те наредиха 14 поредни сблъсъка на „Хюфеварма Арена“, без да победят. 11 от тях завършиха с успех на „орлите“, а в останалите три се стигна до равенство. Общата голова разлика в тези 14 срещи е 24-7 в полза на шампионите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ако Левски отново не спечели предстоящия мач от първенството, което изглежда доста вероятно, ще изравни клубен антирекорд. Става дума за този за най-много поредни гостувания срещу даден съперник, в който не е записана победа, пише „Мач Телеграф“.
Засега най-дългата негативна поредица остава тази срещу Берое. Между 1958 и 1974 година левскарите не успяват да спечелят в Стара Загора в 15 последователни двубоя за първенство. В тях най-често срещаният знак е хиксът – 9 пъти, а в други 6 случая побеждават „зелените“. Или иначе казано – в тази черна серия на „сините“ под Аязмото те са спечелили три пъти повече точки, отколкото в тази, която тече в момента срещу Лудогорец.
Третата най-дълга поредица е записана срещу Ботев Пд. Между 1970 и 1981 година 26-кратните шампиони нямат нито една победа при визити на „жълто-черните“. „Канарчетата“ са безпощадни в този период под тепетата и от 11 мача, 10 пъти удрят „сините“, а само веднъж им позволяват да си тръгнат с точка.
Специално срещу Лудогорец в Разград, Левски измъкна за последен път точка през пролетта на 2019-а. Мачът тогава завърши 1:1, а точен за „сините“ от пряк свободен удар беше Живко Миланов. През миналия сезон този резултат за малко не се повтори, а Лудогорец спечели с 2:1 с победен гол на Пиерос Сотириу в 90-ата минута.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker