бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Куп мениджъри на дербито утре

Редица чуждестранни мениджъри се очаква да пристигнат на „Лаута” в събота за Битката за Пловдив между Локомотив и “Ботев”. Интересът към мача от страна на представители на клубове зад граница или работещи за тях агенти е огромен. Според запознати в ложата на „Лаута” са чакани скаути поне от три държави, пише “7 дни спорт”. Става въпрос за хора от Турция, Италия и Китай.

Целта на очакваната им визита са звездите на двата отбора – Феребори Доре, Юнес Хамза, Абел Анисе, Вандер Виейра и Серджан Лукин от “Ботев” (Пд) и Диего Фераресо, Крис Гади, Аласан Н`Дайе и Мартин Камбуров от Локомотив (Пд). Иначе интерес към Анисе за момента има от турския Сивасспор, италианския Палермо и гръцкия Олимпиакос. Доре също е в полезрението на клуба от Сицилия. Хамза е следен пък от няколко клуба от Белгия, както и Виейра, който е искан и от китайци, Фераресо и Гади са обект на интерес от клубове от Турция, а Н`Дайе и Камбуров са трансферни цели на отбори от Китай.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker