Локомотив ПловдивФутбол

Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg: Дани Кики загуби доверието на ръководството, той е отстранен поради две причини

Изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Кузман Маринков разясни пред екипа на TribunaPlovdiv.bg патовата ситуация с Дани Кики. Както знаете, след тежката загуба с 0:5 от Пирин в Благоевград преди няколко дни, Кики бе отстранен от първия отбор и започна да се готви индивидуално.

Ето какво каза Маринков пред нашата медия:

“Дани Кики е отстранен от първия отбор поради две причини – първо, неговото действие с показването на фланелката на Мартин Камбуров, след напускането на нападателя, е проява на неуважение към ръководството на клуба. Второ и най-важно, Дани Кики пожела сам да си тръгне от Локомотив (Пд). Това е станало след мача с Пирин преди няколко дни”.

“Тогава Кики е отишал при Войнов и му е съобщил, че повече не иска да играе за Локомотив (Пд). Причини не са изтъкнати. Малко след това Кики говори със своя адвокат. 10 минути след това е пак при Войнов и му казва, че е променил решението си и ще продължи да играе за отбора”.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

“На Дани Кики му е гласувано доверието да е капитан на този отбор, но подобни действия не отиват на един лидер. На човек, който трябва да дърпа отбора и да го мотивира. Отделно играта на Дани Кики в последните 3 мача беше меко казано пасивна”.

“Всички тези действия дадоха предпоставки на ръководството да отстрани Дани Кики. Сега той ще тренира индивидуално. Кики има договор с тима за още 1 година. Ще тренира сам, но ще му бъде предоставена цялата материална база на клуба за това. Ще има доктор, който да се грижи за него, има фитнес – всичко необходимо. Той обаче няма да бъде част от първия отбор”.

На въпрос дали Кики има вероятност да се върне в някакъв етап от сезона, Маринков каза: “Това е решение спрямо моментната ситуация. Не мога да гадая какво ще стане. За момента той не е част от първия тим. Неговите действия разочароваха. Чрез тях той загуби доверието в себе си отстрана на ръководството на Локомотив (Пд)”.

ЕКСКЛУЗИВНО: Дани Кики е отстранен от Локомотив (Пд)!

СНИМКА: Кики облече фланелка на Камбуров

Подобни

2 Коментара

  1. Няма по лошо сам даси сложиш въжето на шията марчев върви по неговият път нито са класа нито пък ще съжалявам за тях

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker