бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски ще организира ежемесечни срещи с феновете

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще предприеме нова интересна инициатива, с която за пореден път ще демонстрира отличните си взаимоотношения с привържениците на отбора.

Финансовият благодетел на “черно-белите” възнамерява да въведе ежемесечна традиция. Идеята на Крушарски е всеки месец да организира среща с феновете, на която да обсъжда с тях всичко около клуба, пише в.”7дни спорт”.

За целта бизнесменът планира да се събира със запалянковците на по бира.

Бизнесменът пое издръжката на Локомотив Пловдив преди няколко месеца, като набързо успя да спечели доверието и уважението на привържениците. Откакто той е на “Лаута”, феновете не създават сериозни проблеми за клуба, като не носят излишни наказания за тима.

Дори вече не се използват и бомбички по време на мачовете, а вместо това след победа се празнува с мощна заря над стадиона, спонсорирана от Крушарски.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker