Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Футболистите са с лабилна психика, накрая ще ги пращаме на 4-ти километър

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се противопостави на решенията на Експертната група към БФС. Според тях, тренировките ще стартират след премахването на извънредното положение, като мачовете ще се играят 20 дни след това. Според този оптимистичен вариант футболистите ще могат да тренират от средата на май, а срещите ще се състоят през юни.

“Те си говорят едно и също: ако, ако, ако.. Те са органът който решава. Искаха предложение от нас и аз им дадох моето. На мен ми трябват 20 дена преди да започне първенството, за да си подготвя отбора. Ако пришпорваме нещата и почнат травмите, какво правим тогава?”, заяви Крушарски пред БНР.

“Аз не виждам как първенството ще се доиграе. Преди два месеца казах, че положението е трагично и трябва да се вземат решения. Аз не виждам по предложенията нещо да е взето от това, което ни питаха нас. УЕФА не може да нареди на нашето правителство какво да правиме”, продължи босът на “смърфовете”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“За мен добрият вариант е да почнем от утре ако може, но за съжаление не става. Аз съм малко егоист. Ако първенството бъде прекратено ще се класираме за Европа без много зор. И да се доиграе и да не се доиграе шампионатът, разходите са едни и същи. Заплатите и осигуровките си вървят. Спестявам 10 мача по 5000 лв за пътувания на отбора”, допълни още той.

“Най-добре е да почват тези момчета да се занимават с нещо, защото тяхната психика е лабилна и ако не почнат, ще трябва да ги пращаме на 4-ти километър. Трябва да се вземе някакво решение. Дали по един, дали по двама, трима, пет или десет, но да се разпределят. Има си закон на два метра един от друг”, каза още благодетелят на Локомотив.

tribunasofia

“Имаме намаление на заплатите от 25 %. Всички са съгласни и са се подписали под предложението. Дарихме пари на болниците в Пловдив от това спестяване на заплати”, завърши Христо Крушарски.

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker