Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Крушарски: Тези сцени след дерби трябва да се прекратят, аз съм за феновете да седнат заедно, да се напият и да се базикат

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след днешната контрола на тима, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от ”Лаута”.

Крушарски даде отговор на Николай Жейнов, който заяви, че ще го съди, ако не му се извини, за думите му в интервю по-рано през седмицата. Повече ВИЖТЕ ТУК.

”Промените никога не са били полезни в цялото му управление тук за тези почти четири години. То си показва негативизма и резултата. Илиян Илиев си тръгна защото… негова си работа. След това дойде Бащата, след това Едо. Тази въртележка… в момента с треньора аз говоря в прав текст. Разрешавам му да взима това, което му трябва. Пълнеж имаме много.

Тук в Локомотив, винаги е имало нещо… айде да го кажа по-мило осарник. Винаги има недоволни, но нещо се прави не само с пари, а и с време. Настройките тук си вървяха една след друга. Манипулират се хората, много лесно става това. Най-голямата минипулация е при мен. Само аз давам парите. Ако някой трябва да се сърди това съм аз, и то на себе си. С феновете се срещам, говоря си с тях, който има да ми каже нещо, аз го приемам”, започна Крушарски.

”Името на Николай Жейнов не съм го замесвал. Казах за футболни мениджъри като Жейнов, а след това казах, че са акули. Те да са извадили 5 лева, че да си развият футболиста? В България няма такива! За какво ми се обижда, че му казвам истината?

Сега ще ги уча на акъл. Ще им кажа да подпишат с мениджърите си и ако не ги реализират до три години, да им платят 10 заплати.

Боже мой, ще се притеснявам от съд. Той съди Левски, съди Гонзо… да ги съди. Той вече е голямото “добро утро”, от него най-много ме е страх. Пожелавам му да вземе някой лев от мен, та да си оправи финансовото положение.

Тази конкуренция винаги я е имало. С Ботев остана единственото дерби в България. Не ми харесва обаче какво става между двете агитки. Аз съм като свърши мача, да се съберем, да се напият, да се базикат, но тези сцени трябва да се прекратят.

Искам да сме в шестицата и това е задачата. А, как ще направи той тази задача… това е негова работа. Всеки си плаща за неустойките”, заяви Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker