Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски с официална позиция: Дали някой не очаква да плащаме на съдиите? Настояваме да се въведе VAR

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски логично реагира с официална позиция след като вчера на “черно-белите” им бе отменен чист гол срещу Берое.

TribunaPlovdiv.bg публикува позицията на Крушарски без редакторска намеса:

По време на вчерашния мач с Берое Локомотив Пловдив за пореден път беше жестоко порязан от съдиите, които отмениха чист гол на „черно-белите“, а след това си затвориха очите и за редица други спорни ситуации. Подобно беше положението и на мача с Етър в предишния кръг. Абсурдно е в 21 век всеки, който е гледал мача на телевизора си вкъщи, да е видял и да знае, че има грешка, а съдията – не.

След срещи с подобно съдийство, започваме да си задаваме въпроса дали някой не очаква от нас да започнем да плащаме на съдиите?

Аз и ръководството на клуба настояваме да бъдат предприети спешни мерки, като най-важната от които е да се въведе системата за видеоповторения VAR, която бе използвана на Мондиал 2018, от този сезон в испанската Ла Лига, а от догодина и в Шампионската лига.

Ние сме категорични, че е е крайно време да се спре с тенденциозното отношение на съдиите към футболната игра, защото освен, че е срамно и недопустимо, то ограбва труда на футболисти и треньори и срива имиджа на футбола като честна игра с равни правила за всички.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker