бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивПърва ЛигаФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Прекратяването на първенството е единственото разумно нещо, не виждам как ще играем и за Купата

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори ексклузивно пред TribunaPlovdiv.bg, относно предложението Първа лига да бъде прекратена още през следващата седмица.

Както Ви съобщихме Локомотив (Пловдив), Aрда Кърджали, Царско село, Етър, Дунав и Ботев Враца ще внесат предложение в понеделник в БФС, за преждевременно прекратяване на шампионата.

Христо Крушарски потвърди новината в интервю пред TribunaPlovdiv.bg.

”Това решение за прекратяването на първенството е единственото разумно нещо, което може да се реши в момента. Вижте коя дата е. Как тепърва ще започваме да играем отново. Всички футболисти трябва да изкарат подготовка отново преди да започнат. Така ще стане края на април, началото на май месец.

Органът, който управлява футбола трябва да реши дали ще спрем първенството, но аз гледам реално на нещата.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Вчера говорихме пет часа, относно това как да продължи първенството. Еми няма как да продължи. Тази криза няма как да се оправи до месец май. Тепърва ще има силен пик. Каквото е за всички, това е и за гол Хасан.

Три дни с колегите от другите отбори го коментираме това нещо. Стигна се до извода, че няма как да се играе повече.

Договорите в Локомотив са дванадесет месеца, не като при други отбори за десет. Ние нямаме проблем с това, имаме проблем с това, че няма да има мачове.

Дори и да няма публика по стадионите, ние трябва да преглеждаме всеки един футболист и всеки един от щаба. Това са 35 човека, как да ги преглеждаме? Ако има един болен какво става? Спира футбола в цялата държава, тъй като ние сме контактували един с друг.

Предложението на Арда е най-доброто решение, затова се съгласих. Не виждам как ще играем и за Купата на България. Това са шест мача.

Тази буря няма да премине толкова лесно. В момента обмислят затваряне на градовете, какво правим след това?

Днес е 20-ти? За девет дена няма какво да стане. Трябва да сме реалисти.

Говорих с треньорите и ръководството. Не мога да говоря с всеки един футболист отделно. Имахме среща с Митко Илиев, Гонзо и треньора. Разбрахме се по въпроса и той е приключен.

Предложението ще се внесе в БФС и те трябва да решат всичко в понеделник. Решението ще е изцяло тяхно. В момента всичко е на ниво предложения.

Левски могат да не са съгласни, но като няма първенство какво ще правим? Левски си имат проблеми, ние също, но трябва да се стигне до разумно решение”, заяви Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Клубове от efbet Лига, сред които е и Локо Пд, предлагат прекратяване на първенството

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Клубове от efbet Лига, сред които е и Локо Пд, предлагат прекратяване на първенството

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker