Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg за стадиона и защо никой не иска да помогне на Локомотив

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели пред нашата медия, че е изключително разочарован, че никой не иска да помогне на тима му да тренира нормално.

Както е известно, “черно-белите” срещат големи проблеми с намирането на терени къде да тренират, а от Община Пловдив също отказаха да предоставят земя на клуба, където да се изгради спортна база, на която да провеждат заниманията си “смърфовете”.

“Всички документи са подадени по приложния ред. Сега се очаква да отлежат подобаващо на някое биро. Нямам идея кога ще дойде време да се одобрят, но аз съм готов да инвестирам. Чакам да ни одобрят концесията и започваме. Всеки обаче казва да изчакаме изборите, само да не стане така че да дойдат и следващите”, започна Крушарски.

“Много ми е болно, че Локомотив няма къде да тренира. Това трябва да го пишете всеки ден. Никой не иска да протегне ръка на отбора и да му помогне да тренира на добри терени. Това, което искаме да направим няма да си го взема с мен на гробищата в Говедарци. Никой от този свят не си е тръгвал с това, което е построил. Тези терени ще останат за Локомотив и децата на Пловдив”, завърши бизнесменът за TribunaPlovdiv.bg.

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има хора, които искат Локомотив да не върви напред

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има хора, които искат Локомотив да не върви напред

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има хора, които искат Локомотив да не върви напред

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker