бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски обяви целите и разкри защо не е освободил Акрапович

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе оптимист за пролетния дял от първенството въпреки неубедителното представяне през есента. “Видях и хубави неща. Затова реших да не махам треньора Акрапович. Той ще продължи да работи, но всичко зависи от резултатите. Подменихме целия отбор. Вече трябва да се видят плодовете от работата. По природа съм оптимист. Вярвам, че през пролетта ще се представим далеч по-добре.

Мястото във временното класиране не ме задоволява, но има още достатъчно мачове до плейофите. Убеден съм, че може да се класираме в първата шестица. Отборът ни е комплектуван добре, с малко попълнения, ще сме още по-силни и можем да се наредим сред първите шест отбора”, убеден е Крушарски.

“Няма да се оправдаваме със съдиите, но в някои мачове техни отсъждания повлияха негативно. Това обаче е минало. Няма смисъл сега да изчисляваме колко точки са ни отнели реферите. А и в крайна сметка е можело в тези мачове да играем по-добре и да ги спечелим. Сега гледаме напред, няма смисъл да се връщаме към миналото, защото точките няма да ги върнем.

Поставил съм задача да се преследва купата. Етър в никакъв случай не е за подценяване, но е напълно преодолим отбор. Смятам, че можем да победим в Търново и да се класираме за полуфиналите. Оттам нататък каквото сабя покаже, но съм убеден, че нашият отбор се развива и ще бъде много по-силен, за да стигне възможно най-високо в този турнир”, сподели за “Марица” Крушарски. Шефът на черно-белите още е в Аржентина по бизнес. Той се завръща в средата на идната седмица и обеща веднага да пристигне в Пловдив, за да се заеме с клубните дела на Лаута.


Междувременно за проби в Локо пристигна един от най-талантливите кадри от школата на Берое. Проби при пловдивчани ще мине 19-годишният защитник Станислав Белчев. Плевенчанинът за последно игра в третодивизионния Раднево. Той е възпитаник на бившия треньор от академията на Лаута Владислав Януш, който впоследствие отиде в Стара Загора. Двуметровият бранител е бил наблюдаван през есента от скаути на железничарите.

Днес Локо излиза за първата си проверка от подготовката. Официалният сайт съобщи, че от 15 часа на Лаута представителният тим ще премери сили с отбора старша възраст.

Подобни

3 Коментара

  1. Да го духат плюнките Адвокати и потници!
    Отбора играе добър футбол..Ще започне и да вкарва повече!
    Ние няма да забравим кой изгони нормалните фенове ей от стадиона..Същите спасители!!!
    Ние нямаме нужда от вас господа!
    Само Локооо!

  2. Стига сте плюли по Крушарски.
    Добър или лош човека дава пари и отбора съществува.
    Стига с това сравнение с Ботев. В Ботев от 3 месеца не взимали заплати.
    Мрънкате, че заради Крушарски си е тръгнал Илиян Илиев. Не е така.
    Илиян Илиев си е тръгнал заради адвокатите. Те са астроили футболистите против него и са го сготвили.
    Престанете с тези адвокати вече. Тяхната цел е Крушарски да се махне, за да вземат отобора, да го баталясат, и на земята около стадиона да строят жилещни комплекси.
    Така че драги локомотивци спрете с омразата и оправданията към отбора и треньора, подкрепяйте момчетата и ходете на стадиона.
    Защото виждате, че в България няма вече кой да дава пари за футбол, така че трябва да сме доволни и натова което имаме.
    Само Локо до гроб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker