Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Крушарски: Няма да се изненадам, ако станем шампиони тази година, идват хора от Емирствата

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след тренировката на отбора, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Шампионска атмосфера ме посреща тук. Целите са по-добре от миналата година. Стягаме се да пускаме валяка по нанадолнището. Чакаме още три попълнения да се появят и след това да му мислят колегите.

От Южна Америка малко са скъпи билетите, а аз съм евтин и чакаме нови попълнения от Европа. Ще има изненада. С това ще приключим този трансферен сезон. Не знам какво ще правят, но горе на лагера ще бъда там. Бях се приготвил да играя, но прекалих с диетата и станах куц. Сега трябва да влизам във форума, за да мога да подкрепям когато има проблем.
baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Няма да се изненадам, ако станем шампиони. Всичко става с ред и дисциплина в българския футбол. А, аз мисля, че в моята къща има ред и това, което се прави се прави програмно и системно. Първата шестица не е нереална, а ние вече сме я взели. Целта вече е по-голяма.

Бях ви казал, че от четвъртата година нагоре ще си връщам парите. Моята работа приключва с финансирането, защото вече ще трябва да вадя пари.

Документите за базата в Тракия уж са готови, но още не съм ги видял. Тук вече няма как да стане нещо на Лаута. Много е тясно. Аз съм човек на реалните неща. Когато сложиш парата на масата, тогава нещата са истина, това го казвам по повод сътрудничеството с Торино.

Имам приятели, които съм почти навил да влязат в Локомотив. Имам приятели в Емирствата. Няма да го крия. Там пуснахме фабриката, в момента работят българи в нея. След това действие те повярваха, че в България може нещо да се прави. Очаквам хора оттам да дойдат и да набутат малко пари в моите проблеми. Скоро те ще дойдат. Имат Байрям те и сега са гладни и не могат да дойдат до тук. Те са от Обединените Арабски Емирства”, заяви Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

6 Коментара

  1. Трибуни, бразилчето на Кузман вече е на Лаута.Закъснявате с новината.17 годишния бразилец Уирис Бразилиеро Оливейра от сутринта е на Лаута.Снимки, интервю ще има ли с него и Кузман.Момчето идва от прочутата школа за таланти в Бразилия – Кампо Гранде

  2. Крушарски, пак почна с бисерите! Тоя човек трябва да спре да говори с журналисти, защото освен, че излага себе си, излага и всички свързани с Локомотив. Извинявам се, но какво напради до сега? Явно е стегнал шампионски отбор. Работата отива по-скоро на “ще си ходя от тук, нямам подкрепата на феновете, ходят по 500 души на мач…”
    Да е жив и здрав, но по-добре да остави делата му да говорят е не да се прави на клоун.
    В рамките на добрия тон, за да не помисли някой, че злорадствам или се заяждам все пак ще пожелая успех на Локомотив и само Ботев! Искам да призова феновете и на двата отбора да превърнат мача в 5-я кръг в празник за града, а не във война.

  3. А къде отива дюш,с този не…….ик дето решава сега всички ще избягат къде остана за ,,Локо” къде ще търсите играчи след време на луната ли, не трябва ли ни е да си ги създаваме. Не няма как да стане.С този началник,,дюш “няма как да стане

    1. А ми брато колко наши момчета са при първият отбор размърдайси пипито преди да кажеш някоя глупост или плюнките плювачите са по важни за теб и като ти чета глупостите май нищо не разбираш от футбол

    2. Ивайло , в българския език има точки и запетайки .Но ти явно не ги уважаваш . Затова преди да даваш акъл , завърши поне основното си образование . А школата ще се развие още повече след като Общината даде терена в Ж.К. ” тракия ” . Така че критиката си отправяй към тях , а не към Крушарски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker