Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Крушарски никак не е доволен от видяното на Коматево, подготвя глоби

24 часа след загубата от Ботев собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски не бе в добро настроение, като коментира пред „Меридиан Мач“ случилото се в дербито, както и евентуалните последствия за тима от парк „Лаута”.

„Не видях нищо от това, което гледах в подготовката. Знаете, че наблюдавах дербито с Димитър Пенев, бях го взел да ме научи малко на футбол, защото човек се учи, докато е жив. Не искам да кажа какво ми каза моят приятел, ще го обявя това на футболистите, но няма да им стане хубаво. Обмислям да има глоби, но първо ще изслушам какво ще каже спортно-техническият щаб за загубата от Ботев.

“Смятам, че един Камбуров доста ни липсваше, защото принципно всички играят за него и разбиращите знаят какво може той. Аз като гледах, никой не играеше с новото попълнение Мансур Гай. Ще видя какви са причините. Треньорска смяна няма да бъде обсъждана за момента. Има близо 10 дни до мача с Лудогорец. Играчите да знаят, че няма да са в почивка, тъй като в следващия кръг Локомотив няма да играе заради Литекс”.

“Надявам се да няма вече оправдания, защото първо се оплакваха от лагера, после от селекция, сега ми е интересно какво ще ми кажат в очите, както треньори, така и футболисти”, сподели за първия футболен всекидневник Христо Крушарски.

Следи всичко преди и след Дербито на България със специалната категория на TribunaPlovdiv.bg.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker