Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Не трябва да се бърза с решенията за базите, на такива рефери като този с ЦСКА трябва да се дава път

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски направи интересно изявление по повод все по-нажежената дискусия около евентуалните държавни инвестиции в спортната инфраструктура в София.

„Започна филм, който в Пловдив вече го гледахме. Много е важно да не се бърза с решенията. Прибързаните предизборни, следизборни и всякакви недообмислени ходове в тази посока могат да донесат щети, които с десетилетия не могат да се поправят. Редно е следващият министър на спорта да инициира една мащабна и всеобхватна дискусия. Да се изслушат всички гледни точки, да се поспори и да се тръгне уверено по общо начертан път. Да се види кое действително ще е най-добро, защото в Пловдив вариантът, който сега се прави, не е най-правилният.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Там трябваше да стане това, за което говорихме още при първите разговори. За мен оптималният вариант щеше да е с един наистина модерен градски стадион, на който да играят всички, и хубави бази, на които да израстват децата и на Ботев, и на Локо, и на Марица, и на Спартак… В София не е ясно, че това ще е удачно. Явно е, че ни нужен хубав национален стадион, но и клубове като Левски и ЦСКА, Славия и Локо Сф също имат право да поставят своите искания.
Не бива обаче да се замерят с декларации, а да има диалог. Спортната инфраструктура остава на общините. Клубовете могат да си плащат съответните наеми или пък да получат облекчения при вариант, че са готови да инвестират сами. Ръководствата се сменят, но стадионите си стоят. Нищо от никъде не мога да взема за себе си“, коментира Крушарски, цитиран от „Мач Телеграф“.
Бизнесменът призова и за нови лица в съдийството след нескритото недоволство от представянето на Георги Давидов при домакинството на Черно море.
bet365
„Видяхте какво стана на мача с Черно море, където Давидов дойде, за да докара нещата до равен. Омръзна ми от подобни сценаристи. За това сме на този хал. Трябват млади хора, не пенсионери като мен, за които от години знаем какво могат – нищо. Не знам как се казваше реферът от мача ни с ЦСКА (б.р. – Георги Гинчев), но се справи отлично. На такива трябва да се дава път“, каза още Крушарски и призова за спешна среща на хората, които инвестират в професионалния ни футбол.
„Лигата очевидно не изпълнява функциите си. Аз не спирам да повтарям, че трябва да се съберем, да изчистим противоречията и заедно да погледнем в една посока. Така ще помогнем на футбола ни да се развива. Пак е актуална и темата за управлението на БФС, но ще е така, докато хората, от които реално зависи, не се ангажират с ясна позиция и не покажат, че искат нещо хубаво да се случи“, категоричен е Крушарски.

https://www.tribunaplovdiv.bg/50-лева-без-преъртане-начален-бонус-от-b/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker