Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски категоричен: Без мениджъри на Лаута!

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски забрани думата “мениджър” на стадиона в парк “Лаута”.

Босът на “черно-белите” не иска и да чуе за преговори с агенти на играчи. Причината за решението на бизнесмена са няколкото случая, с които се сблъска през това лято, пише в.”7 дни спор”.

“С мениджъри няма да контактувам. Това важи с особена сила за българските. Докато аз съм в Локомотив (Пловдив), няма да се водят преговори с агентите на играчи.

Това важи както за преподписване на договори, така и за парафиране на професионални контакти или за привличане на нови футболисти. Взех това решение след няколкото случая от това лято. Знаете за единия – Крум Стоянов.

Най-вече обаче се вбесих, когато нашите юноши Георги Чукалов и Айкут Янъков казаха да преговарям с мениджърите им, за да подпишат договори с клуба. Какви заслуги имат агентите им за тяхното развитие и какво са инвестирали те в тях за разлика от клуба?! Техен мениджър трябва да е Локомотив (Пловдив), а не разни комисионери.

Дори на единия от въпросните двама юноши на практика съм помагал финансово, а в крайна сметка, когато дойде време за подписване на договор, ме прати да преговарям с агента му.

Не смятам да позволявам на комисионери да ми извиват ръцете занапред. Ако футболист дойде за преговори с мениджър, най-добре да отива агентът му не само да му намери работа, но и да му плаща”, категоричен е Христо Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker