Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Има група в Пловдив, която не иска да съм в Локомотив

След втората поредна загуба в Локо (Пд) отново стана горещо. Още повече, че кризата в тима дойде в навечерието на дербито с Ботев. На „Лаута” обаче има само един човек, който дава пари и решава кое ще най-доброто за отбора.

Христо Крушарски даде ясен отговор на всички въпроси, свързани с „черно-белите”:

– Г-н Крушарски, ще има ли нови наказания и отстранени играчи след загубата от Славия?

– Не. Ще има конско. Утре (б.а. – днес) ще се срещна и с феновете, и с отбора и ще си поговорим. Ще има сбирка и на ръководството, защото трябва да изясним по-точно отговорностите на всеки един. Все пак всеки получава по нещичко за работата, която върши. Като в тотото. По-малко, ама всеки тираж. Мисля, че в отбора има 4-5 момчета, с които трябва наистина мъжки да си поговорим и очи в очи да се разберем, че вече ще работим по правилата, които аз налагам. С един от тях вече имахме такъв разговор…

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>


– …Имате предвид Дани Кики, има ли шанс той да се върне в отбора?

– Не. Той сам е казал пред целия автобус, че иска да си ходи. Още преди време с него разговаряхме и може да го попитате какво сме си казали. После обяснява какво му били обяснили адвокатите. Щом си мъж, трябва да си мъж докрай.

– Все още обаче продължавате да говорите за Локо като човек, който е отдаден на каузата. Не ви ли засягат писанията в социалните мрежи и форумите?
– Изобщо не ми пука. През макарата ми е, както се казва. Вслушвам се в критиките на хора, с които може да говорим директно и от които мога да взема нещо. След мача със Славия при мен дойде един човек, който каза, че е гледал по телевизията обаче не е издържал и е дошъл да ми каже, че така не може да продължава повече. Говорихме си, вслушвам се в думите му.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Всеки греши, но е важно какви поуки ще си направиш. Тия, които пишат за мен, че съм селянин от Говедарци, че съм пияница и какво ли не, няма как да ме засегнат. Аз знам кой съм, откъде съм и какво съм направил. Който застане срещу мен и ми каже: Ей, педал, бъркаш! Ще го изслушам. Тия дето се крият зад разни псевдоними, въобще не ги засича радарът. Вече няколко пъти повторих, че аз магарето в калта не си оставям. Щом съм се хванал с нещо, ще го правя като хората. Да, има и трудни моменти, но бъдете сигурни, че ще си оправя нещата.

Малко остава да стъпя на педалите и тогава ще видите… Ясно е обаче, че вече ще става така, както кажа. На 60 години съм и доста неща изядох за тия две години и половина. Но статистиката най-добре показва какво беше, когато дойдох и какви резултати имаше след това. 800 000 лева съм дал само за терените. Зума и Камбуров може да са ми давали заеми, но аз ги върнах, а освен това тези пари стигат само за нафтата в автобуса. Знам, че пипалата са дълги, защото вие по-добре знаете от кога в Локо се говори за интриги.

– Като че ли винаги има такива, но според вас чии са тези пипала?

– Със сигурност има една група в Пловдив, на която не й изнася аз да съм в Локомотив. Само, че къде бяха тези хора, за които съм „селянинът от Говедарци” преди да дойда и колко пари са извадили те? Да сложат на масата толкова, колкото съм дал аз и да управляват. Плюят и по Галя Топалова, но и тя жената е давала пари за отбора. Който плаща, той поръчва музиката. Като не можеш да си платиш, ще слушаш радио.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

– Воин Войнов докога ще бъде треньор?

– Докато аз съм в Локо и той ще е с мен. От доста други отбори ми се обадиха и ми казаха, че не трябва да повтарям техни грешки и да се подвеждам по чужд акъл. Войната ми е приятел и е железен мъж. Не може да си представите какъв човек е. Футболистите са тези, които трябва да се замислят. Стига сме търсили някой друг да ни е виновен. Съдията прави две грешки, много важно. Мачът е 90 минути. Никой не ни е виновен, че не сме си опазили кошарата. Всеки път сме така. Играем три мача, после шест губим. След Нова година ще си стегнем отбора и ще тръгнат нещата. Просто при нас сега има смяна на караула, а в такава ситуация винаги има нужда от обучение.

– Това означава ли, че целите пред отбора ще са по-ниски?

– Целта е същата – Топ 6. Мисля, че достатъчно опит натрупах и знам, че ще се получат нещата. Дойдоха нови футболисти, ще има и други. Нещата полекалека ще се нареждат. Замислил съм сериозни работи и те ще станат! Може да ми смеят, че съм казал, че ще построя стадиона, но аз ще го построя! Помнете ми думата!

– Казахте, че ще имате среща с феновете, но те със сигурност ще ви донесат глоба с поведението си на мача със Славия…

– Този случай не трябва да се преекспонира. Това на терена, не е нито копие, нито желязо, а пластмасова дръжка от знаме. Нямам проблем с агитката. Никой не ме е псувал, като отидох при тях, всичко престана. Вие да сте виждали друг президент да ходи при феновете? За мен не е проблем. Сега нещата ще се успокоят и ще видите, че няма да има ексцесии. Хората трябва да повярват, че наистина имам добри намерения.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Направих им трибуна по тяхно настояване, терени построих… Сега общината ми даде дума за базите, за което съм благодарен. Ще направя пет терена и ще видите как всеки ще иска да дойде при нас. Кой бяга от меда? От школата видяхте как Хамуд отиде в Шефилд, вратарят в Удинезе, сега има още две-три момчета, които са много талантливи. Дипломатичен съм и не се бъркам, но според мен трябва да играят младите.

Ще загубим два-три мача, но така се изграждат футболисти… Школата започва да работи. Масларя, Гочо и Чаво движат нещата. Те ще са, докато и аз съм в клуба. Разбират от футбол и знаят кой става. Вярвам им.

– Как успяхте да привлечете футболист като Мохамед Муса от Истанбул Б?

– Обади ми се един приятел и ми го предложи и аз казах на Чаво да го вземе. Той е много добър футболист и може да нямаме договор, но и след края на сезона ще си остане наш. Работим с мъжка дума и ще си сътрудничим сериозно с тези хора. Това, че е под наем не значи, че не инвестираме в него с мисъл за бъдещето. Ще дойдат и други футболисти. Дано до Нова година се стабилизираме като отбор, защото имаме на Ривър Плейт да гостуваме в Мар дел Плата за зимната подготовка.

Подобни

11 Коментара

  1. Локомотив Пловдив спешно търси нов собственик.

    Крушарски само говори и нищо не прави, никави резултати.

    Феновете на отбора искат успехи и медали.

  2. Буфери, избирайте: или си плащам и вЪ шибам без вазелин, щот сте курви и за пари сте готови на всичко, или ако имате малко достойнство, вземате тоягите и мЪ бийте чак до село гУвидарци заедно с моЙта вярна дружина-алкохолици, потници и пр. И в двата случая Ша мЪ дават по тИлИвизора. Ай наздраве!

  3. Крушарски не е виновен а футболисти те правят номерата Дани Кики и Камбура раководат отбора. а жалтите а ни пишат много че в неделя Ще ви бием и ще Малчите

  4. Защо крушарски се среща с определени фенове на Локомотив?Явно тези който бяхме миналия понеделник на тренировката и искахме обяснение от отбора за некадърната игра,не спадаме към феновете на отбора.???Интересно!Нека ако е възможно TribunaPlovdiv да запита собственика и той да даде конкретна дата и къде ще има среща с феновете.Благодаря

  5. Стига писахте глупости, Локомотив Пловдив си търси нов собственик много спешно. За 2 години тези неща фенове ги слушаха над 20 пъти. Никой не се сърдина Крушарски,че не може да издържа отбора. Но е крайно време за промяна, щото от такива като него минаха над 10 посредствени сезона. Хората искат успехи, искат медали искат евроучастия, а не престижни 5-ти места

  6. Кой е презедента наБотев по кава схема се финасира как се плаща концесията какъв е даначният Одитна клуба нека одговора започне сега Ако може пловдив 24 или трибуна да ни разясни марица вече го направи.Благодаря

    1. Кой е презедента наБотев по кава схема се финасира как се плаща концесията какъв е даначният Одитна клуба нека одговора започне сега Ако може пловдив 24 или трибуна да ни разясни марица вече го направи.Благодаря

  7. Тази група са животните в жълто!
    Те винаги с всички средства правят така, че всеки собственик на Локомотив да бъде очернен, защото когато Ликото има собственик и е добре, това е зле за тях! Елементарно!
    Някой да е чъл нещо за Коко Динев или някой от предшествениците му след напускането им от Локо?
    Няма и да чуете!
    Иде ли си Крушарски и той ще бъде забравен!
    Следващия, ако ще Господ да е и той ще бъде очернен! Я по религия, я по партийна принадлежност, я по нещо друго!
    Лошото е, че публиката на Локото взе и тя да изпростява и се хваща на жълтите интриги!
    По-лошото е, че не прави нищо срещу тях!
    На кой му пука кой-какъв е?
    Важното е какво прави, за клуба и какво ще направи! А Крушарски все още прави! Хубав-лош, прави!
    Жалките, жълти медии обаче се хващат предимно на изразите му, които често са скандални, но има далеч по-важни неща в изказванията му, които нукой не анонсира!
    Там е проблема!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker