бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Имам 5-годишен план за развитие на Локомотив

Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив и бъдещ мажоритарен собственик на клуба Христо Крушарски заяви, че е готов с петгодишен план за развитие на клуба. Той трябва да придобие акциите на “черно-белите” в сряда. В момента те се държат от Сдружение “Обединение за Локомотив”.

€10 залог, €30 бонус от Betfair. Възползвай се от Cashout бутон, с който да си гарантираш печалбите, а също да намалиш и загубите. Плюс още много бонуси всяка седмица след като се регистрираш.

“Не ми се говори дали съм готов да взема Локомотив – това, което съм направил до момента, е показателно. Имам разработен петгодишен план за развитието на клуба. Всичко е просто – виждам го като производствено предприятие. През първите три години ще се инвестира, а след това до петата година средствата трябва да започнат да се възвръщат и накрая да се излезе на печалба. На срещата със запалянковците след мача с Монтана за купата не съм се ангажирал с конкретни цифри за бюджет. Защото можеш да обещаеш много неща, а да не ги изпълниш. Това не искам да се случва.”

“Всичко опира до проста математика – трябва да си направиш добре сметката, за да излезе. В началото не исках да се ангажирам с влизане в клуба, защото изчаквах да излезе финансовият анализ. Но работата е проста. Когато човек иска нещо да върви – винаги разчита на добри партньори. Вратата е отворена за всички. Такива ще дойдат, когато се вижда, че в дадено дружество или предприятие има живот. Ако го няма – никой няма да припари до него. При нас трябва да има живот”, заяви Крушарски пред “Тема Спорт” и посочи, че ще продължи разговорите с ирландския (б.р. – Киърън Бренън) и италианския бизнесмен, които имаха интерес към дялове от Локомотив.

“Тези разговори бяха първични, ще има нови. Рано е още да търсим някаква яснота за тях. Те първо ще искат да видят как се работи, какво е българското виждане за този бизнес, има ли резултати. Защото безплатен обяд няма. Италианецът бе доста ентусиазиран, но интерес към клуба ще има, ако ги има и резултатите”, отбеляза той.

Крушарски заяви, че няма да има никакви промени в спортно-техническия щаб.

“В такива работи няма да се меся. Поверил съм нещата от този характер на Христо Бонев и Атанас Узунов. Важното е играта да се харесва на публиката. Защото в спорта трябва да имаш и шанс. Локомотив загуби от Монтана, но се бори, игра с хъс. Като ги има тези неща, всичко ще е наред”, завърши той.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker