Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски за феновете на Локомотив: На гол г*з, чифте пищови, няма какво да си говоря с тях

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отговори на поредната атака на феновете на тима. Във вторник те излязоха с остра декларация срещу бизнесмена и управлението на клуба. Напрежението на “Лаута” ескалира след загубата с 2:4 от Славия в Пловдив.

“В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. Аз с тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си! Това няма как да стане. Още на първата среща с тях съм се разбрал. И мисля, че се лъжат, ако могат да ми поставят условия. Аз съм им го казал, ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и декларация… Феновете нали управляваха преди години? И какво наследих аз след управлението?”, попита босът на черно-белите.

“Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва? Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари!

Има една българска поговорка: На гол г.з чифте пищови. Какво има да се разбирам аз с тях? Аз вадя и харча пари, плащам им глоби. На някои от тях. Защото с някои се разбирам. Аз зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим”, сподели още собственикът на смърфовете.

Подобни

6 Коментара

  1. Откакто е взел клуба само срам и подигравки ни е докарал тоя мармот.
    Направи ни за посмешище.С дебилността си и простия си акъл много си прав, че сам си копае дупката.Само на думи е много голям тоя циркаджия.Заповядал първата шестица, можело и шампиони да станем, взимал брадвата и почвал.Има ли друг такъв малоумник, като него? Назначава треньор, който от 28 мача има 5 измъчени победи, а втора година селекцията му е тотален провал.Има 5 централни защитника, нищо че няма бекове.Защо му са бекове на него, след като може с вълшебната пръчица да прави бек от крило и дефанзивен халф.Цял месец имаше време за подготовка, а играчите му не могат да ходят.Клошарски, обаче чул от футболни капацитети, че босненското менте бил добър треньор резултати на отбора нямат никакво значение.Кажете не е ли пълен дебил.Абе, Аланколу даде му пълната власт на тва менте, той си направи подготовката, футболистите му при контраатака не могат да се върнат, щото не могат да вървят.Защитниците му нямат представа как да се подредят, халфовете му и идея си нямат как да направят атака или контраатака, не могат дори да си подадат топката, нападателите му нито чувство за пласиране, нито нпх към гола, че дори и не могат да уцелят вратата.Приказките на Крушата за стадион, игрища и бази пък въобще не искам да ги коментирам.Хората, които е назначил да управляват Локомотив и действията им са под всякаква критика – алкохолик и некадърник Чаво, и за директори някакви плужеци, които си нямат грам понятие от администриране на футболен клуб.Как няма да прелее чашата?! Няма кой да го търпи повече, след като не иска да прояви разум и да вземе кардинални решения в Локомотив да се заработи организирано и професионално, а не да цари пълен хаос и безхаберие.

    1. Мрънлйо вече на хората им писна разни гладни фенове да кадруват ами като взе отбора защо не му казахте да Не плаща дълговете натрупани от тези същите гоначи на президенти и за стадиона Дадохалимуго кажи дончо

      1. С кое от написаното не си съгласен, или не е така? На всички вече им писна от простотията на Крушо и няма да го търпят.В това може да си сигурен, жълтък.Знам, че вие го харесвате и не искате при нас нещата да се променят, защото знаете, че с това чучело от Говедарци Локомотив е слаб!

        1. А кои са:”хората”?!
          Ти, Крушо и двамата заплаткаджии!Като сте много що ви няма на стадиона да му окажете подкрепа на Цървула Крушо?

        2. Пак да питам,защо сме петстин човека на мачовете,капацитети?
          Защо не идвате на мачове,след като толкова користно защитавате Крушарски?

    2. Ти как си представяше нещата ,идва Крушарски и отиваме в ШЛ.Радвай се ,че плаща на момчетата и треньорите в отбора а както й той каза и глобите на такива като теб дето прокудихте нормалните хора от стадиона.пс.Като сте толкова отворени поемете вие разноските на отбора.Само лаладжий като вас ебават майката на отбора и нормалните фенове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker