Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски за Кавдански, Марчев, лагера в ОАЕ и друго

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски има днес важна среща с евентуални инвеститори в клуба.
“Утре (б.р. – днес) в България кацат мои бизнес партньори от ОАЕ. След това имаме делова среща”, заяви Крушарски.
На нея ще стане окончателно ясно дали “черно-белите” ще проведат подготвителен лагер в арабската страна. Това зависи от уредените контроли. Засега тя е само една. Ако не бъдат осигурени още няколко съперника, Локомотив ще удължи с 9 дни лагера си в турския курорт Анталия.

Освен за подготовката босът ще разговаря с чужденците и за евентуални техни намерения да инвестират в клуба. Както е известно, Крушарски има мащабни проекти, които освен строителството на нова база включват през 2016 година поставянето на козирка на трибуна “Спортклуб” на “Лаута” и вдигането на трибуна “Бесика”.
Крушарски сподели, че вече са уредени първите две нови попълнения на тима. “Това са Мартин Кавдански и Веселин Марчев. Всичко с тях е уточнено, само трябва да сложим подписи. Очаквам през януари да имаме още трима-четири-ма нови”, каза Крушарски пред вестник “Тема спорт”.

Вчера Веселин Марчев разтрогна договора си с кипърския Неа Саламина. През есента той записа 5 шампионатни мача за този тим. Преди това бе част от Агия Напа. Зеселин Марчев е роден на 7 февруари 1990 година. Той е юноша на Локомотив Пловдив, носил е и екипите на Септември Симитли, Брестник, Сливен, Черно море, Пирин Гоце Делчев и Славия.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker