бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: В началото всички си мислеха, че съм някакъв селянин от Говедарци, доста бели коси ми костваше управлението на Локо

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде доста любопитно и дълго интервю в предавамето “Неделята на NOVA”.

“Още като дойдох в Пловдив си поставих цел, а всички си помислиха, че някакъв селянин от Говедарци си бръщолеви врели некипели. Доста бели коси ми костваше управлението на Локомотив, нищо че и преди си ги имах.

В първите 3 години аз не излязох от стадиона и се занимавах със всичко в клуба. Аз съм емоционален човек и обичам да си изразявам емоциите. Не ме е срам от нищо.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В началото уговорката беше да давам 200 000 лева на година, обаче тези пари свършиха още на 3-ия, 4-ия месец.

Не съм решил – не съм се кандидатирал за президент на БФС. Тази структура се управлява много лесно. Мен никой не може да ме уплаши с обаждане, с подвикване“, заяви Крушарски.

Попитан дали твърди, че се оказва натиск върху хората, които в момента управляват българския футбол, босът на “смърфовете” каза:

„Не твърдя, но то се усеща”.

И даде пример с Костадин Гергинов – председателят на съдийската комисия.

„Обадих му се и го помолих да свирят реално мача. Той каза, че съм го натискал, че съм му се обаждал, че какво ли не. Готов съм да си платя да извадя този запис и да видим кой крив, кой прав”, обясни Крушарски.

„За мен тази игра е много лесна. Кандидатите, които се явяват за президент на БФС, не могат да ме оборят нито с приказки, нито с дела. Защото за мен шестте години във футбола показаха нивото, което съм достигнал във футбола”, каза още собственикът на „смърфовете“.

„Ако тръгнем да се обединяваме, ще го направя, редът ще го сложа. Разликата между мен и Бербатов е доста голяма. Той може да има футболни умения, но аз съм много добър стругар, а той стругар ли е? Това, което е минало през главата ми през 40-те ми години като ръководител, едва ли той има този мой опит“, продължи Крушарски.

bet365
„Аз съм от старата школа. С Иван Славков бяхме повече близки по масите. От него се научих, че когато има буря, трябва да се наведеш, за да отмине“, добави босът на Локомотив.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker