Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Ако Луков вкара на Левски, ще ми е най-приятно, Лудогорец не са толкова далеч

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски участва в пресконференция в прес клуб ”България”, където говори за изминалия полусезон и предстоящия дял на шампионата.

”Всичко, което стана в Локомотив е един процес, който е изготвян от много време. Треньорът ни и работата му са безкомпромисни. Това е началото на ерата Локомотив.

Ние успяхме да направим едно семейство, което виждате, че има пушек, но пушека не вдига толкова вредни емисии. Проблемите си остават при нас. Не всичко е мед и масло, има и скандали, но те са градивни.

Бруно е дървен философ, той сам си го казва това. Всичко минава през призмата на разговорите и се стига до резултатите. При него компромиси няма, няма мой, няма твой. Който заслужава играе, който не, чака.

Стига с тези финанси, Локомотив играе без пари. Аз не съм толкова богат, да говорим за финанси. Ако някой богат се изръси и даде някой лев, ще му го взема. Моят джоб е тънък. Бюджетът ни е ясен. Всеки знае колко и за какво ги взима. Финансите не са най-важното нещо тук във футбола. Ако едно предприятие има брак, кой ще му плаща заплатата? То ще фалира. Стига сме говорили за пари, този струвал толкова, онзи толкова. Те не струват и 2 лева. Всеки получава толкова, колкото дава.

Имаме една премия, която е в ъгъла и ако постигнем резултата ще я вземат. Ако не я вземат, съжалявам. Не виждам един играч да струва, колкото един от Втора лига на Италия, Испания, а и от Аржентина.

Сега някои си мислят, че като вземат Езе ще станат шампиони. Подаряваме им го. Ние от дърводелеца направихме нещо. Който го вземе, да му е честит.

Само аз още не съм вкарал гол, защото не съм играл. При нас всички вкарват. Какво е това голмайстор? Това професия ли е? При нас и защитниците вкарват. Луков няма само, но ще му дам някоя дузпа да я бие, да влезе и той в класацията. Дано е срещу Левски, че ще ми е най-приятно, че те са ми най-големият дразнител.

Срещу Левски ще играем мъжки. За мен не е най-важното да победим, а да направим игра. Разходката в парка срещу Славия и Арда… тя повлия на отбора.

Има интерес към двама наши футболисти, но има време да мислим. Георги Илиев е категоричен, че си тръгва. Митко Илиев има договор, който подписа преди два месеца. Иска да остане в Пловдив.

Ще вземем двама или трима нови. Един на мястото на Илиев, нападател и защитник.

Лудогорец не са толкова далече от нас. Ще ги гоним. Имаме още шест мача, виждате и Ботев какво правят в последните пет мача. Въпроса е да можем да задържим нивото на което играем. Да не се лигавим”, сподели Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker