бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

КПБП на Ботев с ново изявление, този път до дежурните длъжностни лица

КПБП на Ботев излезе с ново съобщение преди минути.

Ето и какво пишат ”канарите”:

Скъпи ботевисти, до нас достигат тревожни слухове, които касаят цените и разпространението на домакинските билети за полуфиналния мач. “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” е организация, която винаги е целяла и се е борила да защитава интересите на жълто-черната публика. Именно поради тази причина, ние категорично отказваме феновете на Ботев Пловдив да заплащат пълната сума на пропуските, а домакинските привърженици да се възползват от преференциални цени. Нямаме нищо против запалянковците на най-старият столичен тим, но смятаме за редно условията да са равни за всички. Нека все пак не забравяме, че цените на талоните бяха определени не от друг, а от пълничкия господин, който е благодетел на “белите”.

На вниманието на организаторите на турнира, а именно “Българска професионална футболна лига”, на дежурните длъжностни лица, респективно дежурния делегат. Господа, надяваме се да не допускате подобни злоупотреби и да осигурите равни условия за всички привърженици, които ще посетят този мач. Апелираме към строг контрол на касите, на които ще се продават домакински билети от самото им отваряне до началото на футболната среща, а също така и повишено внимание за раздаване на билети на ръка и всякакви други ситуации, събуждащи съмнения за злоупотреби. Ние също ще предприемем мерки!

Благодарим Ви!

Подобни

2 Коментара

  1. Ако не играем в ЛЕ пари няма фалираме, ще търсим пак лиценз от някой клуб.Дайте ни купата молим ви се Г- Боби Михайлов и дудуци прайм!

  2. Абе, защо не излезете с една последна декарация с призив, моментално да ви дадат купата на България!?
    Стига всеки ден декларации!
    Да ви я дават тая купа, че не идете ли тази година в ЕКТ, кинти няма да има!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker