Ботев ПловдивФутбол

Костов се скара на журналистите: Задавайте по-конкретни въпроси, футболистите ни бяха много респектирани от тима на Лудогорец

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов бе бесен след загубата на неговия Ботев (Пд) от Лудогрец с 1:0 тази вечер.

“Нашите футболисти бяха прекалено респектирани от футболистите на Лудогорец. Мисля обаче, че нашите футболист бяха притеснени, губехме топката бързо, и това се отрази”, каза Костов.

“Лудогрец са по-креатирвни, имат по-непредсказуеми в атака. Искахме да противодействаме в центъра на терена, но това не стана”, продължи той.

Малко след това Костов нападна репортера, който го интервюираше и явно не сдържа нервите си: “Задавайте по-контретни въпроси, за да получавате по-контретни отговри. Работим всеки ден, не искам да говоря за следващия мач срещу Левски”, завърши Николай Костов.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker