Ботев ПловдивФутбол

Костов: Няма нужда от паника, излизаме за победа срещу Берое

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Костов говори след първата си загуба начело на “жълто-черните”.

”Резултатът ме притеснява най-много. Бях сигурен, че който вкара първи ще спечели този мач. Така и Славия си спечели мача. Всеки си чакаше момента. Славия е добре организиран отбор, имахме няколко положения след гола, но не успяхме да изравним. След това играта се накъса много, благодарение на провокациите на футболистите на Славия. Оценката ми за представянето на моя отбор не е отрицателна. Ние си градим нов отбор, нов стил и няма нужда от паника сега. Желание за игра има, по притеснен съм за това, което създаваме в предни позиции. Трябва да работим върху това в играта, някои от нашите играчи също не са в много добра форма и това си дава ефект.

Владеенето на топката не е гаранция за успех. Губихме много време в обработването на топката, но тепърва трябва да работим върху това в играта.

Срещу Берое ще направим всичко, за да играем добре и да спечелим. Ще погледнем слабите и силните черти на Берое и така, мач за мач”, сподели Костов пред Диема Спорт.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker