Ботев ПловдивТопФутбол

Комисия прави проверка на базата на Ботев в Коматево, тази на “Колежа” се отлага

На основание заповед на областния управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев е сформирана Областна междуведомствена комисия, която днес от 12:00 часа ще извърши проверка Футболен комплекс „Никола Щерев –Старика“ (гр. Пловдив, кв. Коматево, ул. „Воден“ 2).

Планираната за днес проверка и на Стадион „Христо Ботев“ (гр. Пловдив, бул.“Източен“ 10) ще бъде отложена за идните дни и няма да се състои днес, поради липса на електричество.

profittips-the best football tips

В резултат на извършената проверка за изпълнение на изискванията по обезпечаване на сигурността и пригодността на спортните съоръжения ще бъде изготвен протокол от Областната комисия, който ще бъде изпратен като основен документ за получаване на лиценз на спортния обект от БФС.
Иначе базата на “канарите” в Коматево ще приеме двубой още в първия кръг след подновяването на шампионата именно между Крумовград и Ботев.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker