бетано най-добър сайт за слот игри
Футбол

Коко Динев с офанзива отново да има отбор в Първа лига

Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев иска отново да има свой отбор в родния футболен елит. Бизнесменът в момента е финансов благодетел на третодивизионния Вихрен (Сандански). Той започна мащабна зимна селекция, която цели тимът му да се завърне от следващия сезон във Втора лига.

Новите попълнения на Вихрен Димитър Макриев, Иван Макриев и Димитър Благов проведоха занимание с целия отбор. Старши треньорът Здравко Лазаров реши да не разпуска играчите, а да се възползват от хубавото време и да тренират още една седмица.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Юношата на Левски Макриев със сигурност ще внесе необходимото самочувствие в атаката на отбора, а като се добави и високият 196 см. централен защитник Иван Макриев, отбраната на Вихрен ще изглежда по друг начин.

В халфовата линия изигралият близо 150 мача с екипа на Пирин Благоевград, Димитър Благов ще се опита да гради атаките на отбора.
Самият Макриев сподели, че не се е поколебал, когато са го потърсили и за секунди е дал отговор. Целта пред отбора за влизане в елита, е била една от причините да облече фланелката на Вихрен.

Той има желание в бъдеще да се занимава в сферата на футбола, и със сигурност присъствието му във Вихрен ще му даде поле за изява. Футболистите ще тренират до петък на клубната база в Сандански, след което ще имат почивка, а в началото на януари се събират за зимна подготовка.

Подкрепи Кубрат Пулев, а Winbet ще ти даде до 50 лв. без губещ залог

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker