Локомотив ПловдивТопФутбол

Кокала: Ботев бяха пълна трагедия, като случайно събран отбор! Можеше да се стигне до двуцифрен резултат

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Емил Велев коментира изминалото пловдивско дерби, което беше историческо заради разгромната победа на “смърфовете” с 6:0. Ето как Велев коментира срещата:

“Очаквах Локомотив да спечели пловдивското дерби, но не и с такъв резултат. Представянето на Ботев беше под всякаква критика, аз дори останах с впечатлението, че не искат да играят. Независимо от проблемите, един такъв мач може да се изиграе и на мускули, както се казва. Но когато излизаш без желание и правиш една дузина грешки пред своята врата, няма как да стигнеш до добър резултат.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В защита бяха пълна трагедия, като случайно събран отбор. Футболистите даже и не се скараха помежду си, беше им все едно с колко ще загубят. Липсата на постоянен треньор също си оказва влияние. Когато един наставник е временен, това носи несигурност в играчите. Трябва възможно по-скоро да намерят треньор, ако искат за запазят мястото си в елита.

tribunasofia

Видя се, че напускането на Бруно Акрапович не се е отразило негативно на футболистите на Локомотив. А в играта на повечето от тях се видя стремеж да се докажат пред новия треньор. При повече концентрация можеше да се стигне и до двуцифрен резултат”, заяви бившият наставник на “черно-белите”.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker