бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Когато черно-бял Пловдив започне да мечтае…

Датата 7 юли 2014 година, ще остане завинаги в историята на българският футбол, или поне в сърцата на всички, които милеят за Локомотив Пловдив.

На тази дата се случи нещо, което бе прецeдент за родния ни футбол. Тогава за първи път издръжката на футболен отбор в страната ни бе поета от собствените му привърженици. А това бяха тези на Локомотив Пловдив.

IMG_7252Точно когато те бяха отписани от цялата общественост, черно-бялото семейство се обедини и така идеята Локомотив Пловдив се възроди като феникс* от пепелта. И точно тогава, черно-бялата част на Пловдив започна да мечтае… за чист и мъжки футбол. Футбол, който липсваше на “Лаута” в последните години. Футбол, който изгони истинските локомотивци от стадиона.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

IMG_7308Преди месец обаче всичко се промени. След като “Сдружение Бъдеще за Локомотив” се ангажира с финансирането на клуба в тима заработиха хора, които милеят за черно-бялата идея. А те имат сериозната “вина” сектора за гости вчера в Хасково да се пука по шевовете. Вчерашният мач доказа едно – че локомотивският дух отново е жив и по-силен от всякога. Тръпката, любовта и ентусиазма в очите на тези около 1 500 привърженици вчера не можеше да се види до скоро. Не можеше да се види и тази еуфория, която бе превзела привържениците още от двубоя със Славия. Деветдесет минутно пеене, стотици шалчета и празненство с футболистите след края на срещата бяха само част от нещата, които липсваха до скоро в “черно-бялото” семейство.
IMG_7205През годините привържениците на Локомотив са доказали едно – че могат да се радват на най-малкото, а това го могат само истинските хора. Те не са гладни за трофеи, а от отбора си искат само сърцата игра и себераздаване до последната секунда.

Всичко това е само част от това, което се случва когато черно-бял Пловдив започне да мечтае…

Цветан Инджов, Кирил Чапразов

* – Фениксът е митологичен символ на вечния живот, въплътен в цикличното прераждане на птица от собствената си пепел.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker