бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Киров: Чико щеше да е най-щастливият човек на финала

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе разочарован от загубата с 1:3 от Левски. Специалистът е на мнение, че отборът не е започнал по най-добрия начин срещата, но след почивката е подобрил представянето си и не е загубил заслужено.

“Всяка загуба е разочароваща. Доста разконцентрирани влязохме в двубоя, след което се нормализираха нещата и заслужено изравнихме. Точно когато владеехме ситуацията, допуснахме първата атака на Левски през вторто полувреме и ни вкараха. Като цяло през втората част съм доволен, но трябваше да сме по-концентрирани в началото. Всеки един състезател е важен, не трябва търсим причините в индивидуални липси. Доста лековато допуснахме попаденията. В момента най-важното е отборът да поддържа добър ритъм до финала за Купата на България”, каза Киров.

“Чико щеше да е най-щастливият човек на предстоящия финал. Той бе много близо до отбора. Всяка седмица идваше на базата. Аз лично загубих един приятел”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker