Ботев ПловдивФутбол

Киров сменя защитата в Ботев

Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров разбираемо си е поставил като цел номер едно през зимната селекция да привлече няколко защитници.

Белия ще търси играчи, както за двата фланга на отбраната, така и поне едно попълнение за центъра. От началото на шампионата „жълто-черните” боксуват в ариергарда, а и специалистът има малко опции, с които да засили конкуренцията. Отдясно и отляво в защита са само Цветомир Панов, Крум Стоянов и Милен Кикарин, като често и националът Радослав Терзиев е преквалифициран в нетипичната за него позиция.

В центъра на отбраната са Терзиев, Златков и Кристиян Димитров, както и трайно контузеният Рафаел де Соуза. Бразилецът се лекува в родината си, като е претърпял трета операция на ахилеса. Шефовете на „жълто-черните” след Нова година ще решават дали да му подновят договора предвид постоянните травми, които лекува, откакто дойде в отбора, или да се разделят с него.

„Меридиан Мач” пише, че първият освободен от Николай Киров през зимната пауза ще бъде Милен Кикарин. Голяма е вероятността това да се случи с Даниел Кутев и Наско Милев. Но на първата тренировка ще се завърнат преотстъпените юноши на „канарчетата” Радослав Апостолов, Исмет Рамадан, Георги Купенов, Борислав Тютюков и Емил Камберов.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker