Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Киров след успеха над Етър (ВТ): Нужно е да вдигнем още ритъма

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори пред TribunaPlovdiv.bg след успеха с 2:0 на Етър (ВТ) днес у дома. Ето какво каза наставникът:

“Не започнахме по най-добрия начин първата част. Изобщо първата част не беше от най-добрите…Бавно вървеше топката, бавно и ние се движехме по терена. И Етър затваряха добре празните пространства пред своята врата. Хубавото беше, че през втората част отбелязахме ранен гол, което отвори малко мача”.

“Ние имаме отработени неща относно нашата халфова линия. Дали Неделев се връща твърде назад да изнася? Той го прави това през целия минал сезон и сега. Да, на някои атаки се прибира повече да изнася. Такива са задачите – да се редуват хората от средата на терена да изнасят топката”.

“Налага ми се да залагам на Терзиев като опорен халф, тъй като Серкан все още не готов напълно. Днес влезе, но се видя, че не е необходимия ритъм”.

“Димитър Пиргов? Ядрено-магнитният резонанс показа увреждане на странична връзка, плюс минискус – сложна е ситуация”.

“Леки мачове няма до края на шампионата. Надявам се да вдигаме ритъма с всеки изминал мач – това е нашата сила, да разиграваме бързо и остро”.

Ботев (Пд) победи по “отпускарски” Етър (ВТ), изравни се на върха с ЦСКА-София в Първа лига

Ботев (Пд) победи по “отпускарски” Етър (ВТ), изравни се на върха с ЦСКА-София в Първа лига

https://www.tribunaplovdiv.bg/стиъвн-петков-колко-гола-ще-вкарам-ням/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker