Ботев ПловдивФутбол

Киров пред TribunaPlovdiv.bg: Тези мачове са за запазване на ритъма, не трябва да подценяваме Партизани!

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори пред репортер на TribunaPlovdiv.bg малко след края на днешната контрола срещу Марица, която Ботев (Пд) загуби с 0:1. Наставникът коментира състоянието на някои от неговите играчи и отвори темата за мача с Партизани след няколко дни в Бургас, където “канарчетата” ще трябва да затварят сблъска от първия кръг на Лига Европа след комфортен аванс от 3:1 в първия мач.

“Целта на тази игра беше хората, които не игра с Партизани да поддържат нужния ритъм. Видях много неща – те са си за мен”.

“За Аксел ще решим тези дни. Няма какво да коментирам за негова игра това си остава за мен. Беше важно да видим останалите играчи в какво състояние са. Също така и състоянието на Виана. Вижда се, че и той е извън ритъм. Но това е нормално, тъй като не се е готвил с отбора, а самостоятелно. За мен днес бе важно да видя за себе си някои неща”.

“Даниел Кайзер си е част от нашия отбор. И на него му трябват игрови минути да натрупа. Може би, оттък нататък ще бъде практика да правим такива игри. Знаете, че имаме добри отношения с отбора на Марица. Там играят много наши момчета. Това ще бъде практика, за да може някои от играчи да поддържат нужния ритъм и да можем ние като треньори, спрямо тяхното състояние, да решаваме как да ги използваме”.

“Надявам се отново да покажем добра игра срещу Партизани. Не се готвим за лек двубой. Мачът отново ще труден. Наблягаме най-вече върху мотивиращия фактор, тъй като не трябва да се подценява нито една ситуация във футбола. Готвим се по най-сериозния начин, надявам се и така да изглеждаме в Бургас.

“Дали ще атакуваме или ще се защитаваме? Аз преди мач никога не коментирам как ще играем. Това ще го вземем като решение преди мача с моя екип”.

СНИМКИ: “Вторият” отбор на Ботев (Пд) се препъна в Марица, играч на проби пропусна дузпа и разочарова много

СНИМКИ: “Вторият” отбор на Ботев (Пд) се препъна в Марица, играч на проби пропусна дузпа и разочарова много

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker