бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Киров води Ботев на лагер в Турция

Треньорският състав на Ботев е поискал от ръководството и лагер в Турция, където жълто-черните ще могат по-лесно да намерят качествени съперници за контроли.

Първите дни от зимната подготовка на канарчетата със сигурност ще преминат на клубната база. Там на футболистите ще бъдат направени медицински и функционални изследвания. Вече се появиха информации, че Ботев може да пътува и за лагер в Китай, но това е много малко вероятно.

Във вторник бе утвърдено новото ръководство на Ботев след проведеното извънредно Общо събрание. Председател на Борда на директорите остана Ангел Палийски. Първата точка в програмата на управата бе завършването на строежа на стадион “Христо Ботев”.

До края на седмицата обаче шефовете ще започнат преговори за удължаване на контрактите на някои от играчите. Първи в списъка е Иван Чворович.

Споразумението на клуба със сръбския вратар изтича на Нова година. От известно време ръководството на жълто-черните отлагаше преговорите с него, но сега вече е с развързани ръце да действа. Чворович ще получи предложение да остане, но съвсем друг е въпросът дали ще приеме, защото към него има интерес от унгарски тим. След Иван на масата с шефовете трябва да седне и капитанът Лъчезар Балтанов, чийто контракт е до лятото.

Вчера Ботев проведе две тренировки, а за днес Николай Киров е насрочил едно занимание. В петък тимът ще има учебна игра срещу юношите старша възраст. Спаригът е част от подготовката за гостуването на ЦСКА. Мачът на “Армията” е в събота, 18 ноември, от 15:00 часа и ще бъде предаван по Диема спорт.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker