tribunasofia

Ботев ПловдивТопФутбол

Керкез: Тъжни сме, но съм горд с моя отбор, най-добър за Локо бе Хоркаш

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез сподели своето мнение след равенството 0:0 в дербито на Пловдив с Локомотив (Пловдив), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от стадион “Христо Ботев”.

“Когато играеш по този начин и не победиш, разбира се, че си тъжен. Всичко бе перфектно от феновете на отбора, те дадоха всичко за нас. Ние също играхме добре, но не успяхме да вкараме гол.

Много са смесени емоциите в съблекалнята, защото ние играхме в дербито, доминирахме, направихме много шансове, дадохме всичко, но това е футболът. Казах на играчите, че трябва да продължим още утре, защото това е добър начин да го направим. Това ни накара да повярваме, защото след толкова лош старт, ние променихме всичко. Това е пътят.

Искам да благодаря на феновете, че ни подкрепяха през тези 90 минути и много се извинявам, че не успяхме да им дадем тази победа, но следващият път това ще се случи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

За мен е важно, че играхме срещу отбор, който доминира в повечето си мачове. Ние ги пресирахме добре, направихме много шансове и се представихме много добре срещу Локо. Играч на мача за техния отбор е Хоркаш.

tribunasofia

Най-важният детайл, който ни липсваше бе в завършващата фаза, там нещо ни куцаше. Този мач днес няма нищо общо с другите двубои, тъй като трябваше да сме внимателни, трябваше да сме прецизни. Това е много различен мача.

Понякога футболистите отблязват голове след като взимат решения сами решения и не подават. В някои моменти може да се направят по-добри решения, но не мога да кажа, че не приемам как сме играли. Не можем да съжаляваме за начина по който играхме. Не мога да им се сърдя. Да, не можем да сме доволни.

bet365

Чернев има голям потенциал и трябва да работи много. Той ще получи своя шанс, днес това се случи. Това бе тактическо решение, но имаме двадесет и пет футболисти. Моето решение се видя, че беше правилно.

Очаквахме, че Локомотив ще направят тази промяна с левия бек. Локомотив обаче е добър отбор, с добри играчи. Видя се, че трудно намират заместници на своите играчи на дадени позиции.

Всяко дерби е различно във всяка страна. Аз съм много горд, че бях част от това дерби и се надявам да имам още много такива.

Феновете вече имат вяра в този отбор, което е важно сега. Имаме мач за купата и след това с Левски. Много важен мач е това за нас”, заяви Керкез пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker