Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

Керкез: Ботев е велик отбор с велики фенове! Трябва да се бори за титлата и Купата всяка година

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез коментира равенството на своя отбор срещу Славия, чийто двубой завърши 2:2 на “Овча купел”, пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Поздравявам и двата отбора за днешния двубой. Мисля, че мачът беше приятен за гледане и от феновете на двата отбора. Ние искаме да играем по този начин и да доминираме. Понякога се получава, а понякога не. Поздравявам Загорчич за работата, която върши в Славия. Те са различен отбор.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Характерът, който показахме е впечатляващ. Мисля, че заслужавахме да спечелим днес. В Славия има хора с опит, които винаги може да ни накажат. Това е процесът през който трябва да минем, за да се развиваме.

tribunasofia

Нашият отбор не е от 11 човека, а от 25 играчи. Понякога един влиза, друг път някой друг, но важното е, който играе да покаже на какво е способен. Решението Николов да остане резерва е мое. Понякога той прегаря, когато започва титуляр. Има нужда от още малко време, за да покаже пълния си потенциал. Скоро ще бъде водещ голмайстор на националния отбор.
Поздравявам нашите фенове, които ни подкрепяха днес. Знаем, че срещу Лудогорец стадионът ще бъде пълен. Лудогорец е голяма класа, но ние ще се подготвим и ще се опитаме да спечелим. Те имат манталитет на победители и ще бъде труден мач.
bet365
Всичко зависи от нас в предстоящите мачове. Ботев е голям отбор, Ботев е велик отбор с велика история и фенове. Ботев трябва да се бори за титлата и Купата винаги. Мисля, че отборът ще даде най-доброто от себе си, за да завършим по най-добрия начин предстоящите трудни мачове”, заяви Душан Керкез.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker