Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Като имаш Бащата, майка не ти трябва

Локомотив“ (Пд) усилено търси Бащица, но големият капитал на този клуб е… Бащата. Като си имаш него, майка не ти трябва. Видя се и в контролата с „Литекс“. И не толкова от играта на „черно-белите“, колкото от ентусиазма в нея. Този отбор е жаден за футбол. Ако беше жаден за пари, щеше да бойкотира. На Лаута обаче две забавени заплати не са проблем. Не и такъв, че да не изпълниш онова, което Христо Колев иска от теб. Затова в петъчния студ и дъжд „Локомотив“ бе толкова жизнен и енергичен, че който не го е броял сред живите, на момента да си завира мрачната прогноза на едно още по-мрачно място.

Емблематичен ще остане пък случаят с мелето, при което двата отбора в петък се хванаха за гушите, за косите, кой каквото докопа.

Влезе Бащата на терена, ошамари един от своите, опъна ушите на друг и всичко приключи. Когато си авторитет, когато си Христо Колев, можеш да си го позволиш. Знаменитият халф има привилегията да работи в клуб, в който никой от хората във ведомостта не е по-голям от него. Да не говорим за тези на терена. Колко треньори в „А“ група ще си позволят да ошамарят свой играч пред 700 души? Най-много един – Стойчо Младенов. Само че той е като Бащата – дал е на ЦСКА толкова, колкото никой от настоящия му отбор не е. И докато е така, ако се наложи, може и шамари да раздава.
Неслучайно властелинът на съблекалнята Мартин Камбуров млъква, когато в нея заговори Христо Колев. Проблемът е, че излезе ли от нея, Бащата млъква. Не приказва с журналисти, не ходи на пресконференции, мълчи на най-различни теми. Работата му била в съблекалнята и на терена. Така е, но не съвсем. Защото днес повече от всякога
„Локо“ се нуждае да чува Колев и извън съблекалнята

„Черно-бялата“ общност продължава да е разделена по някои въпроси. Има ги и хората, които се съмняват в новата власт. Две думи от Бащата могат да сложат точка на всичко това, в състояние са да дообединят „Локомотив“. И тогава на него хептен няма да му трябва Бащица. Не че и сегашният знак от Колев не е достатъчен, защото, ако той не вярваше на момчетата, спасили „Локомотив“, нямаше да е треньор на този отбор. Защото всички си спомнят кой беше първият напуснал „Локо“ на Коко.

Така че на Лаута има защо да са спокойни. Няма как някой да ги изненада отзад. „Марек“ го води Тенчо Тенев, който е навсякъде, където има добър коефициент. Хасково пък разчита на Кокала, появяващ се къде има приятна комисиона. А „Локомотив“ просто има… треньор! Е, как някой от двата тима да го изпревари.

Източник: 7 ДНИ СПОРТ

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker