бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Карагерен: Докторът ме спира, но за Локомотив съм готов на всичко и искам да играя срещу Ботев

Пострадалият вчера футболист на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагерен почти сигурно ще пропусне дербито с “Ботев” (Пловдив). Първият 1/8-финал за Купата на България е във вторник от 17:45 часа на “Лаута”. Карагерен беше откаран в “Пирогов”, след като Цветомир Панов от Славия го изрита лошо в главата.

Превърналият се в любимец на публиката на “смърфовете” талант обаче гори от желание да излезе на терена и във вторник.

“Вече съм по-добре. Вчера ме прегледаха в “Пирогов” и после се прибрах с отбора в Пловдив. Не мисля, че има нещо тревожно със състоянието ми. Докторът обаче ми казва, че сигурно няма да мога да играя срещу “Ботев”. Аз обаче не смятам така, искам да изляза на терена. За Локомотив съм готов на всичко”, заяви 21-годишният Бирсент Карагерен.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

6 Коментара

    1. Защото имаме истински мъже който не са на заплатка и който ще си оставят белия дроб и всички сили на терена ето за това и не се филмиране от нищо,филми са вашите глупости:шампиони,европа медали.Нашето е чест и мъжество

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker