Локомотив ПловдивТопФутбол

Карагарен: Трансферът не беше лесен! Тези, които ме познават, знаят какво значи Локо за мен

Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен даде много любопитно интервю, в което сподели как се адаптира в новия си тим, с какви чувства напусна Локомотив (Пловдив) и какви са целите пред него.

„Всичко е много добре. Условията са по-добри от очакваното. Терени, хотел, организация… Никой не може да се оплаче от нищо. Всичко е на много високо ниво. Тук съм от 15-20 дни с новите ми съотборници. Свикнах с тях и те ме предразполагат да свикна още по-бързо.

„Имаше разговори около месец – месец и половина. Трансферът не беше лесен. Всичко се уточни, двата клуба се разбраха и аз вече съм в ЦСКА. Не съм притеснен от конкуренцията, тя ме мотивира. Наистина много добри футболисти има тук.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Всички, които ме познават, знаят, какво значи Локомотив Пловдив за мен. Няма смисъл да го коментирам. Винаги съм казвал, че Локо Пловдив е много голям отбор и той може без всеки. Докато феновете са зад тях, Локо Пловдив винаги ще бъде голям отбор“.

„Да се надявам на трансфер в чужбина – по-скоро не. Просто съм се насочил да помогна максимално на ЦСКА и отборът да се развие още повече. Мисля, че има с какво и мога да помогна на този отбор да спечели нещо специално“.

„Силно се надявам на класиране в Европа. Има много добри отбори. Не само ние се борим за Европа, а три-четири отбора са в битката. Мисля, че ние с тези условия, тези футболисти и тези условия трябва да дадем всичко от нас, за да се класираме за Европа“.

„Мисля, че съм опитен в турнира за Купата, щом съм я печелил два пъти. Надявам се да спечеля и с ЦСКА една купа. Според мен всеки един футболист в България се надява да играе за националния отбор. Това е най-хубавото нещо – да играеш за родината си.

„Най-близки са ми Чочев и Умарбаев. Не ги отделям, всички играчи са ми близки. Колективът тук е много добър. Малко се изненадах и не го очаквах. Надявам се всички заедно да направим нещо специално с ЦСКА“.

„Имам бас да вкарам между 12 и 13 гола. Няма значение с кого. Ако ги вкарам, ще ги черпя около една седмица“, заяви Карагарен пред “Спортал”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker