Локомотив ПловдивФутбол

Карагарен след успеха над Монтана: Сега вече ще ни бъде по-лесно

Халфът на Локомотив (Пд) Бирсент Карагарен остана доволен от показаното от тима си при успеха с 3:0 на Градския стадион в Ловеч.

Самият той отбеляза второто попадение в срещата, а според него като цяло победата се е дължала на по-голямото желание за постигането ѝ от страна на “смърфовете”.

“Желаехме повече победата, повече се раздавахме от съперника и затова победихме. Доволен съм, за нас беше много важно да победим. В двата последни мача все играем, но изпускаме трите точки, но днес победихме, което е радостно. Занапред мисля, че нещата ще станат по-лесни за нас”, сподели Карагарен пред екипа на Диема.

“Мисля, че сме много добър отбор, играем всеки мач за победа и искаме да се класираме възможно най-напред в класирането. Ще видим какво ще стане, но искаме да сме по-нагоре в подреждането след края на сезона”, сподели играчът за очакванията си за сезона, а после говори и за очакванията си за предстоящия мач с Черно море.

“Няма да е лесен мачът ни с Черно море, те са много силен отбор, но според мен ще победим и няма да имаме проблеми”, завърши Карагарен.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker