бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Канадски талант е първото попълнение на Акрапович в Локомотив

Ден след като представи новия си треньор Бруно Акрапович, Локо (Пловдив) може да се похвали и с първото си зимно попълнение.

Това е канадският нападател Алесандро Хожабърпур, който ще подпише официално договор с клуба през зимната пауза.

Младият талант позира с черно-бяла фланелка още преди няколко месеца в компанията на собственика на Локомотив Христо Крушарски, но тогава не бе уреден и картотекиран, защото бе едва на 17 години. Хожабърпур, който е с ирански корени и италиански паспорт, е бил харесан от пловдивчани на юношеския турнир „Христо Бонев“ в Говедарци, когато играеше за тима на Ванкувър Олимпикс, пише Меридиан мач.

Локомотив имаше възможност да го уреди за дублиращия си отбор, но ръководството прецени, че ще го изчака да навърши пълнолетие. за да подпише договор директно с първия отбор.

Хожабърпур тренира отдавна с мъжкия отбор, а сега бе одобрен и от босненския треньор Бруно Акрапович. Канадецът обаче ще бъде по-скоро като талант за бъдещето, отколкото като решение за проблемите в атака на „черно-белите”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker