Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Как игра Локомотив срещу Асеновец? Вижте анализът на TribunaPlovdiv.bg

Отборът на Локомотив Пловдив изигра третата си контрола за 2015 година, като успя да се наложи с 3:1 над представителя от ”В” група Асеновец. Победата е втора за “смърфовете”, след като до момента победиха Литекс с 3:0 и направиха равенство със Созопол (1:1)  през изминалата седмица.

Старши-треньорът на тима Христо Колев – Бащата разчиташе на почти същите единадесет от последната контрола. На вратата като титуляр застана Тодор Скорчев, който на моменти бе леко колеблив. При попадението на Асеновец цялата вина определено не пада върху него, но останаха съмнения, че можеше да излезе и да действа по-разчетено.IMG_0906

В защита през първата част застанаха Здравко Илиев, Диян Молдованов, Игнат Дишлиев и Богомил Дяков. Илиев и Дяков се представи на обичайното си ниво, докато Молдованов и Дишлиев направиха силен мач като изпъкнаха с играта си.

Ванчо Траянов, Янко Сандански и Бирсент Карагарен и Благой Наков действаха в центъра на терена.

IMG_0916Янко Сандански определено направи добър мач, след като на няколко пъти изпъкна със страхотни подавания. Той се отчете и с асистенция при второто попадение на “черно-белите”.

IMG_0911Бирсент Карагарен също се представи на ниво днес, но не успя да отбележи два добри шанса за попадение. Благой Наков отново бе на правилното място в точния момент и записа трето попадение в контролите до момента.

В атака действаха Спас Делев и Мартин Камбуров. Делев отново блестеше на терена, подобно на предните две срещи срещу Литекс и Созопол. Бързоногият футболист не спираше да прави пробиви през цялото първо полувреме. Още в 4-ата минута той центрира добре към Карагарен, който не успя да реализира. В 25-ата Делев отбеляза за 2:1 с глава.

IMG_0914Мартин Камбуров не изигра най-добрия си мач, след като на няколко пъти не успя засече кълбото от чисти положения. Все пак той успя да отбележи красиво попадение в 53-ата минута. Тогава с топовен изстрел от границата на наказателното поле разстреля стража на гостите, като топката се отби и в горната греда преди да влезе в мрежата.

През второто полувреме Витанов застана под рамката на вратата, като бе на ниво. Христо Стамов, Де Врийзе и Венелин Филипов влязоха през втората част.  Де Врийзе разочарова след като бе изведен на три пъти на отлични позиции, но така и не успя да уцели вратата.

Георги Вълчев, Шабан Османов, Бурабия и Дани Кики бяха другите играчи, които влязоха през второто полувреме. Вълчев се представи на ниво, а юношата Шабан Османов не успя да впечатли. Мароканецът Бурабия и Дани Кики също играха добре.

В същото време поради различни травми участие в мача не взеха Александър Якимов, Айкут Янъков и Бранимир Костадинов. Срещата пропусна и болният Йоан Ласиман, както и Йордан Господинов, на който му бе дадена почивка.

Александър Якимов, Айкут Янъков и Бранимир Костадинов поради контузии не взеха участие. Йоан Ласиман още е болен и е на антибиотици и не игра. Йордан Господинов също не взе участие, но тренира с тима нормално.

Стартов състав на Локомотив:

Скорчев , Илиев, Молдованов, Дишлиев, Дяков, Траянов, Сандански, Карагарен, Делев, Наков, Камбуров

Локомотив второ полувреме: Витанов, Стамов, Молдованов, Де Врийзе, Филипов, Вълчев, Дишлиев,  Османов, Бурабия, Дани Кики, Камбуров

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. Делев е нереално добър,ако така продлъжи да играе не мисе мисли какво ще става в А група.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker