Ботев ПловдивФутбол

Каква е връзката между Маритимо и пловдивския футбол? Естествено, че Пауло Серджо от Локо (Пд)…

Португалският Маритимо – това ще бъде съперникът на Бoтев (Пд) в третия кръг на Лига Европа, ако „канарчетата“ преодолеят израелския Бейтар (Йерусалим) във втория. Това отреди днешният жребий за тази фаза от надпреварата в Нион, Швейцария.

Срещите от тази фаза на надпреварата са на 27-ти юли и 3-ти август. Ботев (Пд) е домакин в първата среща в Бургас на ст.“Лазур“ и гост в реванша на о.Мадейра, Португалия, на ст.“Естадио де Маритимо“.

Изключително любопитна обаче е връзката между португалския клуб и пловдивския футбол. Тя става възможна, чрез сърцатия халф на Локомотив (Пд) Пауло Серджо, който е юноша на клуба от о.Мадейра цели 4 поредния години.

24-годишният играч започва в отбора от родния си град Фуншал на о.Мадейра на 12 години, преди през 2009г. да се присъедини към академията на Бенфика. Впоследствие Серджо преминава през отборите на Депортиво ла Коруня, Гуйхильо и Компостела, преди да облече фланелката на Локомотив (Пд) през зимата на 2016г. В момента той е един от най-обичаните играчи на “смърфовете” и със сигурност ще бъде основна част от тима на Войн Войнов през новия сезон в Първа лига.

След изтеглянето на съперника, TribunaPlovdiv.bg незабавно се свърза със Серджо и опита да разбере неговото мнение за евентуалния съперник на родния му клуб в третия кръг.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Маритимо ме изгради като играч. Това е отборът на моя град, на моето сърце. Пожелавам им успех при евентуалния им мач с Ботев (Пд)”, каза Пауло пред нашата медия.

Да не слагаме каруцата пред коня – но “канарчетата” трябва да прелетят близо 4000 км, ако бият Бейтар!

Да не слагаме каруцата пред коня – но “канарчетата” трябва да прелетят близо 4000 км, ако бият Бейтар!

Подобни

3 Коментара

  1. Да ви е*а майката! Буферско издание сте вие. Спрете да правите евтина реклама на циганите на гърба на Великия Ботев!

    1. Великият Ботев е само един-Христо Ботьов Петков,а отборът е просто страст за наркомани, анархисти,безработни,пънкари и крадци на дребно!!!

    2. Като не ти харесва,отивай да пишеш коментари в сайтчето на Андрей сандала,там жълтите може да пишете по цял ден глупости и никой да не ви трие коментарите,за да се чувствате значими,дейба и кондукторите ви!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker