бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Италианци с интерес към бранител на Локомотив?

Италиански клуб е заинтересован от възможността да привлече младият защитник на Локо (Пд) Ивайло Марков.

Талантът дори е пътувал до Апенините за няколко тренировки преди Коледа и е впечатлил още повече треньорите, които са проявили интерес към него. Те са му направили конкретна оферта, но условията по нея не са били достатъчно впечатляващи. На този етап Иво предпочита да продължи да се бори за утвърждаване в първия отбор на „Лаута“, отколкото да се изявява в долните дивизии на Ботуша. Клубът, който е проявил интерес към Марков е от Бергамо, но е в твърде ниска дивизия, което като ниво не устройва футболиста. Той ще започне подготовка с Локо (Пд) на 10 януари и се очаква да попадне и в групата за лагера в Турция, пише Меридиан мач.

Защитникът подписа тригодишен договор с „черно-белите“ през лятото на 2016 година, а Воин Войнов го върна в тима след наем в Царско село. Марков е юноша на Славия, а е играл и за Сливнишки герой. 20-годишният играч записа участие общо в 9 мача на Локо (Пд) в Първа лига като бе титуляр при нулевото равенство в дербито с Левски, когато в средата на второто полувреме бе изгонен за втори жълт картон.

Подобни

2 Коментара

  1. Марков е чудесен футболист и не е ясно, защо изведнъж от титуляр се превърна в твърда резерва, че даже напоследък липсваше от групата за мачовете???
    Същото се отнася и за Асен Георгиев!
    Кретените от ръководството, Войнов и даже Акрапович обаче наложиха като титуляр оня бастун Пламен Николов!?
    Дано Марков да остане в Локомотив и от новия сезон по-често да го виждаме като титуляр!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker