бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Интер най-накрая има шанс да излезе от кризата

Двадесет и вторият кръг в Италия ще ни предложи редица интересни срещи, които ще се изиграят в неделния ден.

Такъв ще бъде и без съмнение двубоят между СПАЛ и Интер, който любителите на футбола ще могат да наблюдават в 13:30ч.

„Нерадзурите“ не могат да намерят себе си вече близо два месеца, в които така и не успяват да спечелят свой мач. Момчетата на Спалети забравиха какво е да побеждаваш, след като направиха изключително силен старт на кампанията и дори бяха слагани в сметките за спечелването на титлата в Италия. Вече в осем двубоя трите точки остават мираж, а в тези срещи равенството е доста често срещан резултат. Две са загубите, които дойдоха точно преди Коледните празници и развалиха настроението на феновете на Интер.

100% Депозит Бонус за Нови Клиенти до 100 лв. в bet365. Важат условия и правила 18+. Регистрация сега

Икарди и компания отстъпиха на Удинезе и Сасуоло, а веднага след това дойде и отпадането за Купата на Италия от градския съперник Милан.

В последния кръг Интер достигна до равенството с Рома в самия край на срещата, играна на „Джузепе Меаца“. Така четвъртият в класирането не позволи на „вълците“ да ги изместят от заветното четвърто място, даващо право на участие в Шампионската лига.

Ръководството на „нерадзурите“, в лицето на Валтер Сабатини и Пиеро Аузилио, работи здраво по окомплектоването на състава, като досега привлечени бяха Рафиня Алкантара от Барселона и защитникът Лисандро Лопес, който пък идва от Бенфика.

Жоао Марио пък напусна клуба и дори направи своя дебют във Висшата лига за тима на Уест Хям. В Англия португалецът ще играе под наем, но в „чуковете“ имат право да откупят през лятото.

100% Депозит Бонус за Нови Клиенти до 100 лв. в bet365. Важат условия и правила 18+. Регистрация сега

СПАЛ пък е един от новаците в Калчото и се бори за оставането си в елита. Непретенциозният отбор от град Ферара е в зоната на изпадащите, заемайки осемнадесето място. Отборът се бори с всички сили и опитва по всякакъв начин да открадне поне точка от противниците, които посреща у дома.

Момчетата на наставника Леандро Семпличи успяха да си тръгнат с равенството при визитата си на Удинезе в последния кръг и продължават да мечтаят.

Досега в историята на Калчото СПАЛ и Интер са се срещали само веднъж, като победител в двубоя са „нерадзурите“. Това се случи в началото на този шампионат на „Джузепе Меаца“. Тогава точно бяха Мауро Икарди и Иван Перишич.

Сега миланският гранд ще търси победа на всяка цена, която да запази шансовете му за класиране в четворката, а също така да го извади от кризата, в която попадна през месец декември.

Стартови състави:

СПАЛ:

Интер:

Прогноза: 2/ над 2.5

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker