ВолейболМарица - жениСъбитияФутбол

Интересна събота в Каршияка – пристига ЦСКА!

Дойде време и за второто домакинство на Марица (Пловдив) за втория полусезон в женската Национална волейболна лига Демакс+. Утре, 13 февруари, от 18:00ч. в залата на ПУ ще гостува отборът на ЦСКА (Сф) за среща от четиринадесетия кръг.

Макар че сегашният ЦСКА не е онзи ЦСКА, който до преди две-три години доминираше в българския женски волейбол, дори и само имената на двата съперника са достатъчни да бъде определен съботният двубой като дерби.  Все пак, очакванията са шампионът на България и водач във временното класиране да зарадва многобройните си фенове по трибуните с победа над столичния гранд, който се намира на петото място в таблицата.

Момичетата на Иван Петков вече имат 10 поредни победи зад себе си и общо 11 от началото на сезона в НВЛ, една от които е и тригеймовият разгром над ЦСКА в София от 29 ноември.  В сравнение с онзи мач, в паузата между двата дяла на шампионата в Марица се завърна Силвана Чаушева, а столичният клуб бе напуснат от най-опитната си волейболистка – Силвия Кьосева.  С нейното отсъствие донякъде може да се обяснят и двете загуби на Червените с по 0:3 от Славия (София) и Казанлък Волей (Казанлък) в последните им два мача от първенството и сривът на ЦСКА от третото до петото място в класирането.

Пловдивчанки са се устремили към първото място от редовния сезон, което прави трите точки от всеки един мач почти задължителни, но и ЦСКА не е отбор, който лесно ще се примири с незавидната си позиция в таблицата, и със сигурност ще бъде екстра мотивиран от факта, че излиза именно срещу лауреатките на златен требъл от Марица.  Това предвещава един интересен за любителите на волейбола сблъсък и пълни трибуни в залата в квартал Каршияка.

Източник: volleymaritza.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker