Букмейкърски новини и казино бонуси

Иновативна промоция за мачовете на Нюкасъл през ноември

Нюкасъл Юнайтед са без постоянен треньор (поне до края на седмицата). Нюкасъл са (почти) без точки. Нюкасъл са на едно място от абсолютното дъно на Премиършип. Но имат нещо, за което събратята им по класиране могат само да мечтаят – пари. Петродоларите на новите им саудитски собственици (според сп. „Форбс” са около 500 милиарда) засега не са влезли в употреба, но при отваряне на пазара през януари, очакванията са за сериозно харчене.

Ако нямате регистрация в Winbet, то може да направите своята такава от ТУК, за да активирате и бонуса си от 200% до 200 лв.

А ако искате поне за кратко да се почувствате като собственик на „свраките”, WINBET ви дава тази възможност с интересна ноемврийска промоция.

За да участват в нея, клиентите на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог (предварителен или „На живо”) на стойност поне 20 лв. И при коефициент минимим 1.30 за мач на Нюкасъл в Премиършип в периода до 30 ноември. Всеки клиент с квалифициращ ще получи 10 безплатни завъртания на играта на Oil Company II.

И още, в зависимост от броя на срещите с поставен квалифициращ залог през месец ноември за срещите на Нюкасъл Юнайтед, всеки клиент ще получи и допълнителни безплатни игри:  при залози за два мача, допълнителните безплатни завъртания ще бъдат 10, при залози за три мача – 20, а при залози за всички четири мача – 50 завъртания. Така, всеки клиент на winbet.bg ще може да спечели до 90 безплатни завъртания за играта Oil Company II.

Пълните условия на промоцията са публикувани тук – >

Нюкасъл са един от двата отбора в Премиършип, които нямат победа от началото на сезона. С четири равенства и шест загуби, „свраките” са предпоследни и при определени обстоятелства могат да посрещнат последната за годината пауза за националните отбори на абсолютното дъно на колоната.

В събота, Нюкасъл ще трябва да прекосят цяла Англия и да отидат над 550 км на юг, за да гостуват на Брайтън. „Чайките” определено имат надмощие в последните издания на това „птиче дерби“, като от влизането им в Премиършип балансът между двата отбора е 3 победи за Брайтън, пет равни мача и нито една победа за Нюкясъл, при голова разлика 9:1. А последната победа на Нюкасъл в това съперничество е от 28 февруари 2017 г.

След паузата за мачовете на националните отбори, новакът Брентфорд идва на „Сейнт Джеймсис Парк” на 20 ноември. „Пчеличките” поизгубиха сериозно темпото и след три поредни загуби слязоха в долната половина на класирането. Нюкасъл и Брентфорд нямат скорошни мачове в елита, но през сезон 2016/2017, когато се засякоха в Чемпиъншип, „свраките” биха два пъти с 3:1 и 2:1.

Всички предложения на WINBET за Висшата лига на Англия са в секция Спорт на winbet.bg ->

Ноемврийският график на „свраките“ продължава с гостуване на Арсенал в ранния съботен мач на 27 ноември. „Топчиите” имаха кошмарен август, но спечелиха пет от следващите си седем мача и са на прага на зона „Европа”. Откакто Микел Артета е начело на Арсенал статистиката му е впечатляваща: три чисти победи, макар, че разликата в резултата в тях непрестанно да намалява (4:0, 3:0, 2:0).

Месецът на Нюкясъл ще завърши с битката на удавниците. Нюкасъл е домакин на Норич в междинния кръг на 30 ноември. Головата разлика на „канарчетата” (3:25) е показателна за страданията им и за Нюкасъл това ще е златен шанс да се разпишат с победа. И традицията е твърдо на тяхна страна – последните им 20 домакинства срещу Норич на всички фронтове завършиха с показатели 13 победи, пет равни и само две загуби, с голова разлика 48:22.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker