Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Илиан Илиев: Не бяхме концентрирани в завършващата фаза, чувствата са противоречиви (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев заяви, че чувствата след равенството 1:1 срещу Левски са противоречиви, но резултатът е реален.

„Резултатът е реален. Изиграхме едно добро първо полувреме от тактическа гледна точка. Второто полувреме не започнахме добре. Не знам по каква причина. След изравняването Левски имаше инициативата. В последните 15 минути се опитахме да вкараме втори гол. Има доста неща в дефанзивен план да подобрим. Донякъде и в завършващата фаза не бяхме концентрирани. След такъв мач оставаш с противоречиви чувства“, коментира Илиев. „Имахме някои ситуации и трябваше да играем с пас напред, но трябва и да има играчи, които да играят на крак“, добави треньорът на Локомотив.

„Нямаме стратегии. Продължаваме с Христо Колев и целия щаб да работим. Искаме повече да притежаваме топката. Създадохме доста ситуации. , но пропуснахме.“ „Публиката на Локомотив подкрепя отбора си. Първенството ни е нормално. Има повече недостатъци, отколкото позитив“, продължи специалистът. „Георги Карушев предимно ще отговаря повече за скаутската дейност“, каза още Илиан Илиев.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker