Локомотив ПловдивТопФутбол

Илиев: Трябва много работа, нищо не се променя когато играем срещу ЦСКА на Акрапович

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели мнението си след трудната победа срещу Беласица (Петрич).

“Беше трудно защото не успяхме да вкараме гол първи. Преди година видяхме с Ловеч какво беше, пак същото. Ясно е, че за този мач бяхме далеч от това, което можем да играем. Показахме характер, но чакаме следващия противник.

С отбори, които са затворени е трудно. Трябва много, много да подобряваме играта си. Комплексно не играем добре в някои ситуации. Имаше ситуации през първото полувреме, в които можехме да вкараме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Те пък ни вкраха от една добра атака и всеки започна да си мисли какво ще стане, ако отпаднем от отбор от трета дивизия. Казах на момчетата, че нищо няма да стане все пак това е футбола. Важното е, че показахме характер в играта си.

tribunasofia

Тунчев ни каза, че обеците ни станаха много, но срещу Загорец играхме още по-слабо. Там бяхме гости, по друг начин се развиха нещата. Все пак успяхме да преминем към следващата фаза. Важното е да продължиш напред, няма значение как. Чакаме да видим кой ще се падне. Всичко е добре, когато завършва добре.

С Тунчев си работим много добре, свикнали сме. От много време е в отбора. Със сигурност сме на ниво за топ 3. Това, което ни липсва обаче е постоянство. Видяхте миналата година, финалният спринт ни беше лош. Сега не мисля, че ще стане така. Имаме добри играчи и ще играем за тройката.

bet365

Нищо не се променя когато играем срещу ЦСКА на Бруно Акрапович. Срещу тях стават добри мачове, до последно винаги не се знае кой ще е победителя. Трябва да играем със самочувствие и спокойствие. Всичко ще е до настройката, в която ще влезем в мача с тях”, сподели Илиев.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker